Haarverzorging

Dit is waarom je nu écht naar de kapper moet

Dit is waarom je nu écht naar de kapper moet

We weten het, the struggle is real. Je haren hebben net de gewenste lengte en je wilt daarom niét naar de kapper. Want stel je voor dat er teveel vanaf wordt geknipt, dan kun je weer van voor af aan beginnen. We geven je vijf goede redenen waarom je écht even over die drempel heen moet. En tegen Edward Scissorhands zeg je gewoon dat hij er ab-so-luut niet meer moet afknippen dan nodig. Deal?

1. Het haar ziet er weer shiny uit

Oké, je lokken zijn nu eindelijk zo lang als je ze graag wilt hebben, maar echt gezond ogen ze niet. Zodra je ze bij hebt laten punten zien ze weer veel gezonder en gaan ze lekker shinen.

2. Snellere ochtendroutine

Omdat je haar na het knippen beter valt heb je ’s ochtends niet lang nodig om het in model te brengen. Borstelen gaat ook veel soepeler. En wie wil er in de ochtend nou niet wat extra tijd overhouden? (Lees: langer in bed blijven liggen.)

3. Nieuwe start

Zit je in een dipje? Je haren knippen is wellicht nét dat ene waardoor je weer uit de put wordt getrokken. Je hoeft niet meteen naar een jongenskoppie, maar een leuke lob bijvoorbeeld. Een lob what? De lange versie van een bob. Super leuk voor de lente ook!

4. Zelfverzekerder 

Het zit ‘m soms in de kleine dingen waardoor jij je zelfverzekerder gaat voelen. Good hairday(s) = een happy and confindent you

5. Rolmodel

Goed voorbeeld doet volgen. Al je mede bange langharige vriendinnen zien jouw gezonde lokken en durven stiekem ook weer te denken aan een kappersbezoek. Altijd fijn om als voorbeeldfiguur te fungeren toch? 

Toch maar niet?

Als alle bovengenoemde redenen je niet hebben kunnen overtuigen, dan moet je zeker even onze Paris Fashion Week Hair Hunting bekijken. Of misschien ook niet, want dan wil je metéén naar de kapper. Rigoureuze beslissingen zijn ook niet aan te raden. But anyway, je ziet hier de meest waanzinnige haartrends voorbijkomen!

Succes met de struggle

Beeld: Instagram @michaelbaumsalonlara_stone

 

 

Deel dit artikel
Back to top