Face & Sculpting

De nieuwe foundation die je móet proberen

De nieuwe foundation die je móet proberen

Cushion foundations zijn al even hot in Azië en voor ons was het wachten tot de trend eindelijk over zou waaien naar het Westen. En ja hoor, na de lancering van de Lancôme cushion foundation is er nu ook een drogisterij variant verkrijgbaar! Deze foundation is heel anders dan alle anderen die je kent. Van de manier waarop je het aanbrengt tot het eindresultaat... In dit artikel vertellen we je alles over deze nieuwe foundation die gerust revolutionair genoemd mag worden.

We schreven er hier al eerder over, maar een dewy skin is dé skintrend voor de komende tijd. Daarom willen we je maar al te graag kennis laten maken met de L'Oréal Nude Magique Cushion foundation, want deze foundation geeft je die mooie, gehydrateerde huid. Deze foundation gaat de manier waarop mensen naar foundation kijken veranderen. De manier van aanbrengen is anders, je krijgt voor de verandering geen vieze handen en de finish van de cushion foundation is voor iedereen geschikt. Hierdoor is de cushion foundation zelfs voor foundation newbees geschikt. Het geeft geen cakey effect door de semi-dekkende formule, maar wel een frisse look. Bovendien bepaal je zelf hoeveel je opdoet, want de cushion foundation is makkelijk doseerbaar.

Cushion foundation: de nieuwste foundation die je moet proberen

Wat is cushion foundation?


De cushion foundation is een innovatieve en revolutionaire foundation die anders is dan je waarschijnlijk gewend bent. Het komt in een compacte verpakking en zodra je de deksel van de foundation opent zie je allereerst een compartiment met een spons. Dit is meteen je applicator voor de foundation, waardoor je nooit meer foundation op de rug van je hand hoeft aan te brengen of überhaupt je vingers hoeft te gebruiken. Als je het klepje optilt kom je bij de cushion foundation zelf. De cushion is eigenlijk een soort kussentje doordrenkt met foundation die je een heel mooie finish geeft. Wat ook fijn is, is dat het je huid hydrateert en egaliseert, zodat je altijd een mooie dewy glans behoudt! Ook prettig: de foundation bevat SPF 25. Bovendien is de cushion foundation antimicrobieel, wat betekent dat het hygiënisch in gebruik is.

Cushion foundation: de nieuwste foundation die je moet proberen

Hoe werkt cushion foundation en hoe breng je het aan?

Je kunt de bijgeleverde applicator gebruiken om je foundation aan te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is de spons op de cushion te drukken - tap tap - om de juiste hoeveelheid foundation op te pikken. Breng de foundation aan op plekken waar je het nodig hebt - zoals de T-zone - voor een natuurlijk resultaat en een mooie glow of tap de foundation over je hele gezicht en hals voor een sophisticated look met meer dekking. Doordat je zelf onder controle hebt hoeveel dekking de foundation geeft is dit het ideale product voor iedereen die van naturel houdt. En moet je gedurende de dag je foundation bijwerken? Dan hoef je alleen maar de cushion foundation mee te nemen in de tas en het bij te werken waar nodig.

 

Cushion foundation: de nieuwste foundation die je moet proberen

Kleuren: 01 - 03 - 06


 

Met andere woorden: de cushion foundation is het product dat niet meer in jouw foundationroutine mag ontbreken. Zelfs als je stiekem helemaal niet van foundation houdt. ;-) De cushion foundation is verkrijgbaar in zes verschillende tinten, zodat je jouw ideale match kunt vinden. Zie hieronder de kleuren die in Nederland beschikbaar zijn:


Cushion foundation: de nieuwste foundation die je moet proberen
Kleuren: 07 - 09 - 11


Deel dit artikel
Back to top