Gezichtsverzorging

Het is Movember, houd je vriend in de gaten!

Het is Movember, houd je vriend in de gaten!

De maand november is weer aangebroken en dat betekent dat een hoop mannen hun snor laten staan voor het goede doel. Nu is een baard al hip, maar in november gaan nog meer mannen voor een snor en/of baard. Belangrijk: Met een baard wil de gezichtsverzorging er nog wel eens bij inschieten, dus ladies: laat je vent niet verslonzen deze maand!

Movember is ondertussen een begrip geworden: mannen laten 30 dagen lang hun snor staan en zetten zich op deze manier in voor de gezondheid van de man. Het doel is om de bewustwording van prostaat- en teelbalkanker en psychische gezondheidsproblemen te vergroten en mannen te helpen een gelukkiger, gezonder en langer leven te leiden. Uit Belgisch onderzoek blijkt dat 15% van de mannen denkt geen gezichtsverzorging te hoeven gebruiken wanneer ze een baard hebben. Niets is minder waar, weten wij vrouwen natuurlijk, en dus zetten wij de beste producten op een rijtje voor de verzorging van de snor of baard van jouw man. 

Het is Movember, houd je vriend in de gaten!

Men Expert

Haartjes mogen dan dan de huid bedekken, dat wil niet zeggen dat deze niet meer verzorgd hoeft te worden. Een goede reiniging van de huid is altíjd belangrijk. De frisse L'Oréal Paris Men Expert Hydra-Energetic reinigingsgel helpt met wakker worden en reinigt de huid zonder het uit te drogen. Het verwijdert onzuiverheden en verbetert de weerstand van de huid, en het is zowel 's ochtends als 's avonds te gebruiken. Na het reinigen van de huid is het belangrijk om de huid te hydrateren. De Hydra Energetic gezichtscrème zorgt ervoor dat je man er fit uitziet!

Maar er is meer: de Hydra Energetic 3-Dagen Baard is een hydraterende gel speciaal voor de 3 dagen baard. Het is de eerste gezichtsgel voor mannen met baard, die zowel de baardharen als de huid verzorgt. De gel verzacht baardharen en stoppels, en kalmeert irritaties of voorkomt ze. Tegelijkertijd biedt de gel de huid 24 uur lang hydratatie en de vitamine E zorgt daarnaast voor een energie boost! De gel is transparant, plakt niet en is niet vet. Er blijven dus geen restjes in de baard hangen.

Het is Movember, houd je vriend in de gaten!


Wanneer de snor of baard er weer afgaat eind november is er de L'Oréal Paris Men Expert Hydra-Energetic 2in1 voor de normale en gevoelige huid. De 2in1 is een aftershave en gezichtsverzorging in één. Simpel en gemakkelijk, precies waar mannen van houden! De aftershave vermindert irritaties en het branderige gevoel na het scheren terwijl de gezichtverzorging beschermt tegen de invloeden van buitenaf gedurende de dag.  

Wij hebben wel weer zin in Movember, maar dan wel goed verzorgd. Dus dames, laat je vent niet verslonzen deze maand! Welke producten ga jij voor je man halen? Of moet hij misschien zelf even dit artikel lezen met onze tips... Je shopt de perfect Movember producten hieronder!

Beeld: Thinkstock
Deel dit artikel
Back to top