Gezichtsverzorging

Stem op jouw favoriete L'Oréal Paris product!

Stem op jouw favoriete L'Oréal Paris product!

De tweede editie van de verkiezing Beste Product van het Jaar is van start! Consumenten kunnen stemmen op hun favoriete producten in allerlei categoriën. Ook L'Oréal Paris is geselecteerd met een aantal producten in de categorie gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Wat is jouw favoriete product van L'Oréal Paris? Stem je mee?!

Stemmen kan tot 31 oktober 2015!


Beste Product van het Jaar 2015-2016

Oil in Cream
L'Oréal Paris Sublime Bronze BB summer legs

Stem op de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil - Oil in Cream leave in conditioner. Dagcréme voor je haar! Deze leave in conditioner voor droog en stug haar, Elvive Extraordinary Oil Oil-in-Cream, voedt het haar intensief en beschermt tegen de hitte van stylingapparaten. Lees hier meer over de Oil in cream

Gezichtsolie
L'Oréal Paris Sublime Bronze BB summer legs

Stem op de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil gezichtsolie. Lees hier over de voordelen van (gezichts)olie.

Superstar mascara
http://www.besteproductvanhetjaar.nl/stem?&C1=23&Qpunch=102

Stem op de L'Oréal Paris False Lash Superstar Mascara. Dit is een mascara met een nieuwe aanpak die jouw wimpers in twee stappen (supersizing primer & topcoat met lash lifting borsteltje) kan transformeren. Bekijk hier de mooie Jennifer Lopez met de False Lash Superstar mascara.

CC cream
L'Oréal Paris Sublime Bronze BB summer legs

Stem op de L'Oréal Paris Paris Nude Magique CC cream. Een CC Cream zorgt ook voor een egale huid, dekking van oneffenheden, gezonde glans, 24 uur hydratatie en een bescherming tegen de zon (SPF20). Meer weten over CC cream (én het verschil tussen BB en GG cream)? Lees het hier.

 BB Summer Legs
L'Oréal Paris Sublime Bronze BB summer legs

Stem op de L'Oréal Paris Sublime Bronze BB summer legs. Sublime Bronze BB Summer Legs is de allereerste BB cream voor de benen. Benieuwd? Lees hier over de BB Summer Legs

Deel dit artikel
Back to top