Face & Sculpting

Snelle tips voor een perfecte date(night) look

Snelle tips voor een perfecte date(night) look

Quality time! Jullie hebben afgesproken om op date te gaan en weer even alle aandacht voor elkaar te hebben. Of je nu gezellig een dagje eropuit gaat of 's avonds bij kaarslicht een hapje gaat eten, je wilt er natuurlijk éxtra knap uitzien. Om de perfecte date(night) look te krijgen, heb ik een aantal beauty tips voor je op een rijtje gezet.

Met deze tips zorg je dat jouw lipstick niet uitveegt als hij je kust. Maar ook heb ik wat slimme suggesties voor je wederhelft. Heeft hij een stoere 3 day beard? Dan is er een trucje waarmee hij prikkende stoppels voorkomt. Jij blij, hij blij. Dan kan het niet anders dan dat het afspraakje één groot romantisch succes wordt en jullie nog verliefder worden dan ooit te voren.

Voor haar

onthul je natural beauty

Tijdens de date wil je natuurlijk laten zien dat je natural beauty bent. Vooral in daglicht is dat belangrijk. De mooiste versie van jezelf, zonder dat het eruit ziet dat je veel make-up draagt. Maar vergis je niet, juist met een natural beauty look anno 2015 blijven goede skincare en make-up onmisbaar! De kunst is juist de huid zo goed mogelijk te egaliseren met huidverzorging en te perfectioneren met make-up. Maar de belangrijkste spelregel is; het mag niet te veel opvallen dat je iets hebt aangebracht.

1. Begin met een goede basis, een dagverzorging als de Skin Perfection dagcrème van L'Oréal Paris verfijnt de huidtextuur, vervaagt grove poriën en de eerste lijntjes en laat je huid stralen. Of kies voor de variant speciaal gericht op anti-vermoeidheid, wanneer je huid wel een oppepper kan gebruiken. Het bevat getinte micro-pareltjes, deze zorgen voor een direct egalere teint. Vervaagt zichtbare tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen, een vale teint en roodheid. De crème beschermt je huid en hydrateert de hele dag.

2. Beide crèmes zijn een perfecte basis voor onder de True Match foundation. Deze blend heel mooi met de huid en smelt als het ware samen, maar geeft tegelijkertijd een goede dekking zonder dat het te veel opvalt.

3. Het kan zomaar dat je precies op die dag een pukkeltje hebt. Je tovert het gemakkelijk weg met de True Match Chubby concealer.

4. Als highlighter voor een extra glow La Touche Magique True Match concealer op de jukbeenderen, brug van de neus en cupidoboog (net boven de lippen).

5. Met de Glam Bronze kun je lichtjes shapen en de Le Blush in de kleur 165 Rosy Cheeks geeft een gezonde 'verliefde' blos.


6. 'Kleur' vervolgens niet de gehele wenkbrauw in, maar alleen daar waar je wat extra nodig hebt met Brow Artist Designer en houdt de haartjes in model met de Brow Artist Plumper. Zo behoud je nog altijd het natuurlijke resultaat.

7. Wil je graag wat kleur op de lippen maar geen risico lopen op het uitvegen als je hem een kus geeft? Dan zijn er twee opties. Je kunt de Color Riche Matte lipstick lichtjes deppen in een nude kleur (Érotique), gebruik het als lipstain voor dat natural beauty effect. Daar krijg je kissable lips van; bij het kussen kan er dan ook niet veel uitvegen. Hou je toch meer van een uitgesproken lipkleur dan kun je gaan voor een ultra-langhoudende lipstick zoals de Infallible Lipstick in 506 Red. Die bestaat uit twee stappen; de kleur en daarna de beschermende balsem. En je bent 24 uur kiss-proof!


8. Een beetje mascara kan natuurlijk niet ontbreken, de False Lash Superstar is prachtig voor een verleidelijke oogopslag. Begin met de witte primer om je wimpers extreem volume te geven. En breng daarna de zwarte topcoat aan voor maximale lengte.

Een vleugje glamour voor 's avonds

Is de date 's avonds en wil je wat meer uitpakken? Dan is een subtiele smokey eye altijd goed, het pallet Color Riche Les Ombres in Velours Noir bevat precies de juiste kleuren (licht in de ooghoek, donker in de arcadeboog en perfecte tussenkleuren voor het ooglid) voor mooie avondlook. Als finishing touch natuurlijk de nagels. Met de Infallible Double Entendre 006 krijg je door de  twee stappen te gebruiken een unieke combinatie van ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de nagels een intensere kleur hebben, meer glanzen en het resultaat kan tot wel twaalf dagen blijven zitten.

Voor hem

Geen prikkende stoppels en meer...

Jij doet je best om op je mooist te verschijnen tijdens de date night, nu híj nog. Laat hem eens kennis maken met de L'Oréal Paris Men Expert-lijn. Hij kan beginnen met een reinigingsgel om de huid gronding te reinigen. De Hydra Energetic gezichtsreiniger geeft zijn huid een energy boost en zorgt voor een frisse blik. Een prikkende baard voorkomt hij met de Hydra Energetic 3-dagen baard. Dit product heeft een dubbele werking! Qua baardverzorging zorgt dit product voor zachtere baardharen en stoppels, wordt de baard gezuiverd en worden irritaties gekalmeerd. Daarnaast zorgt het het klokje rond voor intense hydratie en energie voor zijn huid.



Mocht hij het warm (van jou) krijgen tijdens het afspraakje, zorg dan dat hij is voorbereid met Thermic Resist deodorant. Zo blijft hij droog gedurende 48 uur en zelfs bij hoge temperaturen, voor als de avond uit de hand loopt. Het haar van de heren is natuurlijk heilig. Met Remix van Studio Line krijgt hij zijn haar gegarandeerd goed in model, zonder dat het hard wordt. Dan kan hij  de hele avond zijn haar opnieuw in model kan brengen, mocht het nodig zijn...


Melvin is de oprichter van www.beauty-insider.nl

Deel dit artikel
Back to top