Haarverzorging

Dagcrème voor je haar?!

Dagcrème voor je haar?!

Dagcrème voor je haar?! Jazeker, en het is helemaal niet zo'n gek idee, want waarom zou jouw gezicht wel een dagelijkse voeding verdienen en jouw haar niet? De Oil-in-Cream uit de Elvive Extraordinary Oil lijn van L'Oréal Paris is een rijke dagcrème voor je haar!

Jouw lokken hebben misschien nog wel meer te verduren dan jouw gezicht. Ze hebben beiden te maken met schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vuil en bacteriën. Maar dan heeft jouw haar nog te maken met slijtage van elastiekjes, het schuren over de schouders en rug en de hitte van stijl- en krultangen.

Dagcrème voor je haar?!

Oil-in-cream

Deze dagcrème voor droog en stug haar, Elvive Extraordinary Oil Oil-in-Cream, voedt het haar intensief en beschermt tegen de hitte van stylingapparaten. Je hoeft de crème niet uit te spoelen want deze trekt snel in en verzwaart het haar niet. Voor zijdezacht, glanzend haar, zonder pluis dat perfect onder controle blijft. De Oil-in-Cream is ook heel erg geschikt voor haren van vrouwen met verschillende etniciteiten, zoals bijvoorbeeld de lokken van het Ethiopische model Liya Kedebe. Het gezicht van L'Oréal Paris schittert hieronder in een zonnige editorial in Grazia France. 

Dagcrème voor je haar?!
Dagcrème voor je haar?!
Dagcrème voor je haar?!

Beeld: Liya Kebede voor de Franse Grazia
Deel dit artikel
Back to top