Haarverzorging

Monica's haarverhaal: Aflevering 1

Monica's haarverhaal: Aflevering 1

Hi! Ik ben beauty vlogger Monica en ik laat jullie zien welke rol mijn haar speelt in mijn dagelijks leven. Naast beauty vlogger draai ik als DJ op verschillende feestjes. Ik zie er graag goed en verzorgd uit voor mijzelf en mijn publiek. En mijn haar is daarbij heel belangrijk. Dit is mijn haarverhaal!

In deze eerste aflevering kies ik voor de kleur Coffee Toffee van Casting Crème Gloss. Casting Crème Gloss is de nummer 1 haarkleuring van L'Oréal Paris voor beginners en één van mijn favorieten. Het is een semi-permanente kleuring, die tot 28 wasbeurten houdt. De kleuring is hairfriendly doordat het vrij is van ammoniak en dus zacht voor je haar is. En het ruikt nog lekker ook! Bekijk mijn video hieronder om het resultaat te zien.

Wil jij jouw haar ook kleuren met de Casting Crème Gloss? De collectie bestaat uit 30 natuurlijke tinten, dus er zit er vast ook eentje voor jou bij! 


Monica's haarverhaal: Kleuren Zonder AmmoniakBenieuwd naar de volgende afleveringen van Monica's haarverhaal? Houd dan TrendAlert in de gaten!
 

Deel dit artikel
Back to top