Haarverzorging

L’Oréal Paris en Monica Geuze slaan de handen ineen

L’Oréal Paris en Monica Geuze slaan de handen ineen

L’Oréal Paris en YouTube-sensatie Monica Geuze starten een online platform waar je alle tips&tricks over de haarkleuring Casting Crème Gloss kunt vinden, de nummer 1 haarkleuring voor beginners!
 

Wie is Monica Geuze?
Monica (20) begon op haar 16e als DJ tijdens de optredens van de populaire rapper Ronnie Flex. Sinds kort is zij voor zichzelf begonnen en heeft ze haar eerste single 'Laten Gaan' uitgebracht. Na een succesvol blog is Monica sinds een jaartje ook een actieve vlogster geworden. Haar Youtube-kanaal telt nu al 75.000 abonnees! In de vlogs volg je haar dagelijkse leven in Amsterdam, het samenwonen met haar vriendinnen, en kleurt zij regelmatig haar lange bruine lokken in een ander tintje – van edgy rood, trendy ombré of classy chocoladebruin. 
 

Haarverhaal.nl
L’Oréal Paris en vlogster Monica Geuze zijn pasgeleden een online platform voor alle haargeheimen voor gekleurd haar gestart genaamd Haarverhaal.nl. L’Oréal Paris’ Casting Creme Gloss is een product voor de startende haarkleurster; een doelgroep die vaak veel vragen heeft over haarkleuring en veel online te vinden is. Haarverhaal.nl is hét platform voor alles wat je moet weten over haarkleuring. Monica gaat in haar vlogs in op vragen van de bezoekers om zo elke vraag uit de wereld te helpen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast een voorproefje: En ben je benieuwd naar de volgende vlogs van Monica? Houd dan TrendAlert in de gaten voor de video's!

 

Deel dit artikel
Back to top