Face & Sculpting

Zo creëer je een supershiny zomerlook

Zo creëer je een supershiny zomerlook

Inmiddels hebben de meeste mensen al lekker genoten van hun strandvakantie, maar de grote vraag is hoe je dat vakantiegevoel vasthoudt. Wij hebben de oplossing: breng een super simpele zomerlook aan! Deze zomer draait alles om glans enne... wij hebben de tips voor je zodat je zelf die look na kunt maken. Het is heel makkelijk, dus let's get started.
 

Aan het eind van de zomer draait het allemaal om je kleurtje te behouden, toch? Na je vakantie doe je er alles aan om bruin te blijven en daar helpt make-up een handje bij. Want ja, je kunt met make-up nabootsen dat je net terugkomt van je tropische bestemming terwijl het misschien al een maand geleden is. Laat een supershiny zomerlook daar nu perfect voor zijn! Met de comeback van lipgloss in beautyland en wat bronzer ben je in vier eenvoudige stappen weer helemaal summerproof. Zo krijg je deze look voor elkaar.
 

Stap 1: Bronzer

Als je een lekkere kleur hebt opgebouwd is foundation overbodig. Bovendien smelt dat tijdens de laatste warme zomerdagen snel van je gezicht. Skip deze stap dus en ga meteen door met een poederbronzer. Zomer en bronzer gaan hand in hand en bovendien versterkt een product als L'Oréal Glam Bronze La Terra je bruine teint. Voor de supershiny zomerlook is een bronzer met shimmer heel geschikt. Hallo, glanzende huid!

 

Zo creëer je een supershiny zomerlook

Stap 2: Mascara

Je ogen mogen spreken, maar de focus ligt op de lippen (zie stap 3). Maar hoe laat je je ogen spreken zonder producten als oogschaduw of oogpotlood te gebruiken? Door een volumizing mascara te gebruiken! Zet je wimpers dan goed aan met de mascara nadat je ze krult. Tip: maak je wimperkruller even warm met een föhn zodat je wimpers extra lang gekruld blijven. De perfecte mascara voor deze look is L'Oréal Miss Manga. Wist je dat deze mascara het bestverkocht is? Dat is niet voor niets.


Zo creëer je een supershiny zomerlook

Stap 3: Shiny lippen

Lipgloss is weer helemaal terug van weggeweest, maar dat betekent niet dat je een dikke plakkerige gloss hoeft aan te brengen. Dat is enorm 2012. Tegenwoordig gaan we liever voor een fijndragende gloss die niet mega plakt maar wel je lippen voller laat lijken. Win-win! Glans is weer helemaal van nu, dus laat de matte gloss links liggen en kies er één met een mooie sparkle, zoals L'Oréal Infallible Gloss. 
 

Zo creëer je een supershiny zomerlook 

Stap 4: Nagellak

De zomerperiode is de tijd om eens uit te pakken met een mooie nagellak. Wat dacht je van een feloranje kleur en een bijpassende lipgloss? Feloranje zorgt ervoor dat je nog bruiner lijkt. Of ga juist voor perfect nude op je nagels en een lichtroze gloss met een shimmer op je lippen. Très chic. Ga uiteraard wel voor een nagellak die de hele week op je nagels blijft zitten, want anno 2015 hebben we geen tijd om iedere dag onze nagels te doen. L'Oréal Infallible Nail is hier echt ideaal voor, dus vergeet niet om de bijbehorende topcoat te gebruiken voor een extra langdurig resultaat.

PS: de kleur Orange Extreme is zeker een favoriet voor de zomer.
 

Zo creëer je een supershiny zomerlook


GIVEAWAY

Wil jij de supershiny look deze zomer ook rocken? We geven 5x de L'Oréal Paris Infallible Gloss 505 t.w.v. 9,99 weg. Wil jij kans maken? Meedoen is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail naar info@trendalert.nl met jouw naam en adresgegevens! En wie weet ontvang jij binnenkort de Infallible Gloss 505 thuis! LET OP! DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

 

Zo creëer je een supershiny zomerlook                Zo creëer je een supershiny zomerlook

Deel dit artikel
Back to top