Beauty

Summer Musthaves waar je hebberig van wordt

Summer Musthaves waar je hebberig van wordt

De zomer staat voor de deur! FINALLY! Ieder seizoen heeft zo zijn eigen favoriete beautyproducten en in de zomer grijpen we bijvoorbeeld naar extra huid- en haarverzorging en durven we voor meer kleur te gaan in make-up. We willen bright colors op onze lippen en nagels, voedende producten tegen uitdroging als gevolg van de zon en de zee, én we willen allemaal blonde sunkissed lokken.
 

Geef maar toe, dit klinkt wel heel erg bekend en jij wilt dit ook allemaal! Laat ons jou een handje helpen. 

Summer Musthaves waar je hebberig van wordt
Bronzed Skin

Het zomergevoel begint allereerst met een gebronzde huid, die je natuurlijk vanzelf krijgt door de zonnestralen, maar die je ook zeker uit een potje kunt halen. Of tube in dit geval. Dit is niet alleen sneller, maar ook beter dan echte UV-straling natuurlijk. De Glam Bronze GG cream (GG staat voor Genius Glow) van L'Oréal Paris is een BB cream en bronzer in één voor een natuurlijke, egale teint met een instant sunkissed effect. Geniale bronzing micropigmenten die zich aanpassen aan alle huidtinten. Daarnaast corrigeert GG cream imperfecties, houdt het de huid 24 uur gehydrateerd én biedt het bescherming tegen de zon (SPF 25).

Summer Musthaves
Healthy Hair

Zwemmen in de zee, het zwembad... zonnestralen. Het is heerlijk, maar laten we realistisch zijn: het is de pest voor je haren. Je haren drogen uit en als gevolg daarvan splijt het of breekt het af. En dan kun je wel na de zomer aan de gang met herstellende producten, maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Gelukkig is er de Elvive Extraordinairy Oil haarverzorgingslijn. De Extraordinairy Oil lijn is verrijkt met 6 verzorgende bloemoliën om droog haar de ultieme voedende verzorging te bieden bij elke stap van jouw haarverzorgingsritueel; shampoo, conditioner en masker, én de spray. Meer heb je niet nodig!

Summer Musthaves
Sunkissed Hair

Wat is het toch heerlijk, een gebruind gezicht (én lichaam) en opgelichte lokken. Kissed by the sun! Dit is de zomerlook waar we naar verlangen. Maar mocht je geen geduld hebben om het aantal uurtjes in de zon door te brengen dat hiervoor nodig is, dan kun je je haren een handje helpen zonder het gelijk in de verf stoppen. Casting Crème Sunkiss Jelly is een verhelderende gel met een natuurlijk zonlicht effect. Je brengt het aan op je haren en je wast het niet uit! Simple as that!

Summer Musthaves waar je hebberig van wordt
Colorful Nails

Wanneer de zon schijnt, neigen we automatisch naar vrolijke kleurtjes nagellak. Niet alleen door het zonnetje, maar ook doordat onze handen heerlijk bruin zijn en dan staan die pastel en felle kleuren heel erg mooi. De Graphic Pops nagellakjes van L'Oréal Paris zijn hier heel erg geschikt voor. Hoe leuk zijn de namen ook?! Van links naar rechts: OMG Blues, Cloud Wow, Green LOL, Tangerine LUV en Amazon Flower. Welke ga jij rocken deze zomer?

Summer Musthaves
Glossy Lips

En wat voor de nagels geldt, geldt ook voor de lippen. Felle kleurtjes én een glitter zodat je lippen glanzen in de zomer. Daarvoor is er de Infallible Lipgloss. Een shiny gloss met een subtiele glitter in transparant, oranje, donkerrood en roze. Zie je het al voor je? Levi's shorts, een wit off-shoulder topje, een zonnebril op je neus en verleidelijke glanzende lippen. Van links naar rechts: Sparkle Shower, On the List, Flash Dance, Studio 54.
 


Laat de zon maar komen! Met deze summer musthaves ben jij er in ieder geval klaar voor!
 

Deel dit artikel
Back to top