Haarverzorging

5 x sexy bedhead hair

5 x sexy bedhead hair

Vraag het maar aan de mannen: niets is meer sexy dan een vrouw met een warrige bos golvende lokken, wat de indruk geeft alsof ze zo haar bed is uitgerold. Naked hair, maar dan nog iets wilder. Het moet er vooral uitzien alsof er niets aan is gedaan. 

Misschien ben jij gewend je haren na het wassen te verzorgen met gladmakende producten zoals een leave-in conditioner of anti-frizz olie of cream, en vervolgens nog steil te maken met de stijltang of fôhn. Maar eigenlijk mag je al deze stappen even achterwege laten. Zelfs het wassen. Het is even wennen, maar geloof ons: deze zwoele haarstijl wil jij. Dus omarm die natuurlijke golven en halve krullen, die je altijd aan het verstoppen bent. De volgende modellen/celebs laten zien hoe ongelofelijk hot het staat, zo'n bedhead. 

TIP! Heb je van nature erg glad haar? Dan mag je je lokken een handje helpen met sea salt spray of texturizing spray. Spray het voor het slapen in je haren en ga er mee naar bed. Mocht je je haren echt willen wassen, dan kun je deze producten ook na het wassen in je haar kneden en laten opdrogen in de lucht. Bekijk de volgende foto's voor wat heerlijke haarinspiratie. 

1. Hailey Baldwin

5 x sexy bedhead hair

2. Gina Vaia

5 x sexy bedhead hair

3. Sahara Ray

5 x sexy bedhead hair

4. Bregje Heinen

5 x sexy bedhead hair

5. Marlijn Hoek


5 x sexy bedhead hair

Beeld: Instagram
Deel dit artikel
Back to top