Haarverzorging

Nog meer celebs knippen haren af

Nog meer celebs knippen haren af

Denk jij dat jij deze zomer lange lokken gaat rocken? Think again! De lange bob, oftewel de lob, is nog steeds dé haartrend van het moment. Eerder maakten we al een overzicht van alle celebs die de schaar in hun lokken zetten, nu zijn er meer it-girls en modellen overstag gegaan. Heb jij je haren al afgeknipt?

Wij begrijpen het wel, een lob kun je sleek of messy dragen, maar ook wavy of curly. Je kunt het opsteken met bobby pins en als je het vast doet, dan heb je ook nog een vol cute staartje. Een heerlijke hairstyle, dus!


Jessica Alba
Nog meer celebs knippen hun haren af

Jessica Alba verandert vaker van haarstyle, maar voor haar laatste hairstyle liet ze haar stylist een lob knippen. Op Instagram plaatste ze de rechter foto met het bijschrift "Uh oh someone chopped off her hair!"

Beeld: Instagram Jessica Alba

 

Vanessa Hudgens
Nog meer celebs knippen hun haren af

Vanessa Hudgens was haar lange lokken zat, ze ging eerst voor een lob en kiest nu voor een pittige bob. Bij de rechter foto zette ze het bijschrift: "Who needs a lob when you can have a bb (blunt bob)!". Haar bb ziet er supergezond uit en glanst door Vanessa's diepbruine haarkleur. 

Beeld: Instagram Vanessa Hudgens 

 


Sarah Hyland
Nog meer celebs knippen hun haren af

Ook Modern Family actrice Sarah Hyland gaat mee in de trend en besloot haar eindeloze lokken in te ruilen voor een lob. Op Instagram legt ze uit dat ze haar extensions eruit heeft gehaald, maar wel tijdelijk. Sarah houdt van haar lange lokken en dat begrijpen wij bij het zien van de linker foto.

Beeld: Instagram Sarah Hyland
 


Rosie Huntington-Whiteley
Nog meer celebs knippen hun haren af

Laten we eerlijk zijn, deze vrouw staat alles. Rosie Huntington-Whiteley heeft zulke sterke features en zo'n prachtige uitstraling dat het haar er niet eens meer toe doet. Maar als we dan wel even op het haar mogen focussen, dan worden we heel erg blij van haar fresh cut

Beeld: Instagram Rosie Huntington-Whiteley
 


Kim Kardashian 
Nog meer celebs knippen hun haren af

Kim Kardashian ging voor een drastsiche make-over. Allereerst knipte Kim haar lokken af tot op haar schouders. En vervolgens verfde ze het platinablond. We zijn benieuwd hoe lang ze haar nieuwe hairstyle aanhoudt! Benieuwd welke producten Kim graag gebruikt? Lees hier alles over haar beauty favorites

Beeld: Instagram Kim Kardashian
Nog meer zien? Bekijk hier de celebs die eerder hun haren afknipten! 

 

Deel dit artikel
Back to top