Fashion

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

New York Fashion Week is in volle gang en dat betekent dat iedereen die daadwerkelijk iets voorstelt in de modescene, zich op dit moment in New York bevindt. Zo ook de grootste fashion bloggers. Zij zijn in NY om de autumn/winter 2015-2016 collecties van de meest toonaangevende Amerikaanse modehuizen te bewonderen. Tegelijkertijd bewonderen wij weer de outfits van deze bloggers.

De fashion bloggers showen via hun blog en Instagram hoe zij NYFW meemaken. We krijgen kiekjes te zien van de fashion shows, hun favorite picks, backstage momentjes en hun eigen NYFW looks. We nemen de outfits van zes bloggers onder de loep! 

Song of Style

Even omschakelen qua weer is het wel voor Aimee Song. Zelf woont de blogger namelijk in LA, maar nu moet zij zich kleden op de ijskoude temperaturen van New York. Aimee zou Aimee niet zijn als ze dat niet met veel flair zou doen en we spotten haar dan ook in fijne looks. Song of Style is op dit moment fan van de men's look en draagt graag donkere tinten. Die ook perfect past bij het grungy stijltje, die we de laatste tijd steeds meer zien op Song of Style.

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi is maar één van de weinige Nederlandse bloggers die bij NYFW aanwezig is en wij genieten enorm van haar Instagram-feed. Negin weet ons altijd weer te verrassen met haar outfits en eigenlijk kan ze alles hebben. Tijdens NYFW kiest Negin voor comfy looks die oh zo fashionable zijn. Onze favorieten? De prachtige geruite jas en de capri jeans, een moet-je-hebben-item voor deze lente. 

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

?Kristina Bazan

Kristina Bazan, beter bekend als Kayture, draagt deze Fashion Week graag looks in lichte tinten, maar pakt uit met een gele look. Een kleur die nu al in de winkels hangt en waar we graag meer van zien deze lente en zomer. Vind je het lastig om geel nu al te combineren? Neem een voorbeeld aan Kristina Bazan!

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

Chiara Ferragni

Wij zijn dol op de Instagram van Chiara Ferragni a.k.a. The Blonde Salad en die is nóg leuker als zij ergens op de wereld is voor Fashion Week. Chiara verwisselt zo vaak van outfit dat ze altijd met 4 koffers en 2 reistassen op pad gaat. Wij zijn heel benieuwd wat daar allemaal in zit...

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

?The Fashion Guitar


We vergeten soms dat Charlotte van The Fashion Guitar een Nederlandse dame is, omdat ze zo veel internationale allure heeft. Na vier jaar in Londen gewoond te hebben, woont zij nu in New York. Charlotte rockt de grey hair look en dat zorgt ervoor dat elke look net dat beetje extra krijgt. Zij combineert, net zoals Kayture, graag veel nude tinten in één outfit en is fan van haar donkergroene parka.

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

 

Linda Tol

Onze eigen Linda Tol kon natuurlijk niet missen in het rijtje. De Nederlandse verhuisde een half jaar geleden naar Milaan, maar leeft voorlopig even uit haar koffer(s) voor de fashion weeks. Linda wordt altijd graag vastgelegd door de streetstyle fotografen en met deze looks maakt ze haar naam als trendwatcher en streetstyle icon weer dubbel en dwars waar. 

Dit dragen de bloggers tijdens NYFW

 

Deel dit artikel
Back to top