Wedding

Nick Jonas en Priyanka Chopra gaan waarschijnlijk trouwen in dit sprookjesachtige paleis

Eerder werd de indruk gegeven dat Nick Jonas en Priyanka Chopra volgend jaar in het huwelijksbootje zouden stappen maar alles lijkt toch wat sneller te gaan. De bachelor en bachelorette party's zijn al achter de rug wat doet vermoeden dat de huwelijksvoltrekking al snel gaat plaatsvinden. 

Volgens The Sun heeft het koppel een paleis in India afgehuurd voor de bruiloft die volgens hen plaats gaat vinden op 1 december. De locatie in kwestie is Umaid Bhawan Palace, een gigantisch hotel (maar dan ook écht gigantisch: ik heb de plek in het echt gezien) dat vroeger daadwerkelijk als paleis dienst deed. Zoals het een Hindoeistische bruiloft betaamd, zullen er rond 1 december nog diverse andere festiviteiten plaatsvinden. 

Ook wordt er een aparte christelijke ceremonie gehouden. "Nick will wear ivory and Priyanka will be in red, while the bridesmaids will wear Ralph Lauren outfits for the Christian wedding, because the couple wore the brand at their first public appearance together at the Met Gala last year", aldus een bron aan The Sun. 

Nieuwsgierig naar Umaid Bhawan Palace? Bekijk dan de beelden hieronder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Creating unforgettable experiences #romantic #dinner #date

Een bericht gedeeld door Umaid Bhawan Palace (@umaidbhawanpalace) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top