Fashion

Deze bekende muziekmaker gaat items ontwerpen voor Chanel!

Chanel is zo een merk dat het altijd wel goed doet dankzij de klassieke ontwerpen die Karl Lagerfeld maakt. Het Franse modehuis is nooit écht in het nieuws vanwege grote veranderingen of extremiteiten maar nu staat er wel iets heel leuks op het programma.

Wat blijkt? Niemand minder dan Pharrell Williams is aan het ontwerpen geslagen voor Chanel. Gisteren werd de cruise collection opnieuw getoond in Bangkok en Pharrell was daarbij aanwezig om te onthullen dat hij een capsule collectie heeft gemaakt voor het modehuis. Wat voor items en hoe groot de collectie gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk. Wél droeg hij alvast één ontwerp: een gele hoodie met glitters erop en iconische Chanel prints. De collectie zal vanaf 29 maart in Seoul voor het eerst te koop zijn en vanaf 4 april wereldwijd in de Chanel boetieks.

Pharrell en Chanel zijn geen vreemden van elkaar. Eerder was de muzikant en creatieveling al te zien in een campagne van het modehuis, hij schreef ooit een nummer voor een film van Karl Lagerfeld voor een Chanel show én maakte samen met Adidas een Chanel sneaker voor de inmiddels niet meer bestaande concept store Colette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RAW MAGAZINE (@rawmagazine__) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 데이즈드 코리아 DAZED KOREA 🎗 (@dazedkorea) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top