Fashion

Kristin Davis (Charlotte) gooit weer even wat olie op het vuur van de SATC ruzie

Het is inmiddels geen geheim meer dat Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall elkaar niet kunnen luchten of zien. Tijdens de opnames van de serie en de afgelopen films was het al niet koek en ei tussen de actrices maar zeker vorig jaar, toen onderhandelingen voor een nieuwe film spaak liepen, kwam de ruzie tot een flinke uitbarsting met narigheid over en weer.

Het was even stil tussen de actrices maar nu besloot Kristin Davis, voor de SATC-liefhebber bekend als Charlotte, even olie op het vuur te gooien. Zij plaatste een foto van haarzelf met collega SATC-actrices Sarah Jessica Parker en Cynthia Nixon (Miranda) tijdens de Emmy's in 2004 op Instagram met de tekst: "Emmy flashback - super happy memories and wishing joy to everyone tonight . We are all so incredibly lucky to get to do what we do !

Kim Cattrall zit niet bij het trio op de foto en fans springen meteen op de bres voor de actrice. "I'm starting to understand why Kim decided not to make more films with you ladies", "They didn’t earn those Emmys without her" en "The greatest woman is missing. Ashamed of you..." wordt er onder andere gezegd in het commentaar bij de foto.

Wat vinden jullie?

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top