Wedding

Jawel, er is weer een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux en die is dit keer extra leuk!

Leuk nieuws want ons favoriete guilty pleasure programma is terug! Vanaf dinsdag 14 augustus tot en met dinsdag 16 oktober zijn er kersverse afleveringen van Say Yes To The Dress Benelux te zien op TLC en dit nieuwe seizoen is extra leuk. Hoezo? In plaats van Randy Fenoli (waar we overigens ook dol op zijn) zal Fred van Leer de dames helpen met het vinden van hun droomjurk. Hilarische momenten zijn dus gegarandeerd!

Natuurlijk staat hij er niet alleen voor. Ook dit keer wordt hij bijgestaan door bruidsmodehuis Koonings The Wedding Palace waar eigenaresse Ramona en haar collega's alles doen om de trouwjurkentocht een succes te maken. Je begrijpt dat het nieuwe seizoen weer geweldig wordt. "Het is te gek om bij zo'n intiem moment aanwezig te mogen zijn. Een trouwjurk is het meest bijzondere dat een vrouw kan dragen, of je nou een of vijf keer trouwt. Het programma heeft een lach en een traan. Het was een feest om te mogen maken", aldus Fred van Leer.

Alvast een tipje van de sluier (pun intended) van wat je kunt verwachten. In één van de afleveringen draait het om Peggy Aroshian, een uit Syrië gevluchte vrouw die op haar veertigste opnieuw in het huwelijksbootje stapt nadat haar gearrangeerde huwelijk door de transitie naar Nederlandse gewoonten niet standhoudt (zij integreert moeiteloos, hij houdt vast aan oude tradities en gewoontes). Toen ze voor het eerst trouwde op 16-jarige leeftijd, droeg Peggy niet de jurk van haar dromen en dat wil zij natuurlijk nu wel. Haar dochters, Fred en bruidsmodehuis Koonings The Wedding Palace staan haar bij in het vinden van haar dream gown.

Verder zal je dit seizoen ook de speurtocht van Katja Schuurman en Laura Ponticorvo naar de perfecte trouwjurk kunnen volgen. Hoe leuk is dat!? Say Yes To The Dress Benelux is vanaf nu elke dinsdag te zien op TLC om 20.30.

Beeld: TLC

Deel dit artikel
Back to top