Fashion

Kylie Jenner werd verwend met de meest bizarre cadeaus maar gaf zelf ook dingen weg

Het kan je niet ontgaan zijn: vorige week werd Kylie Jenner 21 jaar oud en dat moest groots gevierd worden. Naast een vrijwel geheel roze feestje waar familie en vrienden aanwezig waren, werd haar verjaardag ook nog gevierd in Las Vegas en regelde lover Travis Scott een romantisch avondje.

Maar wat geef je iemand cadeau die zo rijk is dat ze eigenlijk nooit meer hoeft te werken (en als er slim met geld gedaan wordt generaties na haar ook niet)? Wij zouden het niet weten, maar haar familie en vrienden wel. Van Travis kreeg ze een oldtimer cadeau, een witte Rolls Royce, én een roze quad met een unicorn print. Ook zorgde hij ervoor dat haar voortuin versierd werd met duizenden rode rozen. 

Van haar moeder kreeg ze luxe koffer van het merk Goyard met haar naam, een '21' en een Betty Boop print erop. Omdat het nu in de VS legaal is voor Kylie om te drinken, kreeg ze van zus Khloé een alcolholpakket. Verder ontving ze een pinpongtafel van Boohoo.com, diverse custom made taarten en bloemen en een kofferset van Takashi Murukami x Louis Vuitton. Wij vermoeden dat dit maar een fractie is van alle cadeaus.

Kylie zelf is overigens ook niet gierig. Zo gaf ze de mensen om haar heen ook presentjes (wij zagen sportschoenen voorbijkomen) én de multimiljonair doneerde de omzet Kylie Cosmetics van die dag aan Habitats LA: een bedrijf die woningen verzorgt voor mensen over de hele wereld die geen dak boven hun hoofd hebben. 

 

a blessed birthday ✨ so grateful..

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

birthday gifts from @boohoo and @prettylittlething

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner (@kyliesnapchat) op

 

woke up to a little fairytale 💕 thank you baby @travisscott

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top