Fashion

Harry vroeg om goedkeuring aan Kate voor Meghan + is er rivaliteit tussen de duchesses?

Het is geen geheim dat Prins Harry en Kate Middleton het erg goed met elkaar kunnen vinden. De duchess regelde, toen hij nog single was, zo nu en dan dates voor haar schoonbroer in de hoop 'm te kunnen matchen met de liefde van zijn leven.

Toen dat even anders liep en Harry diegene zelf vond in Meghan Markle, ging hij wel naar Kate voor goedkeuring wat betreft zijn potentiële toekomstige vrouw. Toen Harry en Meghan vier maanden aan het daten waren en dingen serieus werden, besloot hij de twee aan elkaar voor te stellen om te kijken wat Kate van haar vond. Gelukkig kreeg Meghan de 'seal of approval' van Kate en zo geschiedde.

"Harry and Kate are very close, she’s been like a mentor to him and he wanted her seal of approval", aldus een bron aan royal reporter Katie Nicholl. "Kate is different to Meghan in many ways, but she has made great strides to help Meghan settle in."

Dat betekent overigens niet dat de Meghan en Kate al besties zijn. Volgens Nicholl is de vriendschap "still slowly blossoming. Kate has gone out of her way to be friendly to Meghan, and Meghan has been very grateful for that." Aha. 

Boze tongen zouden kunnen beweren dat er misschien sprake is van rivaliteit tussen Meghan en Kate maar daar zou niks van kloppen volgens Nicholl. De vrouw van Prins William vindt het juist lekker dat de ogen voor de verandering eens niet de hele tijd op haar gericht zijn, zodat zij zich kan focussen op de dingen die echt belangrijk zijn: haar gezin en een low-key leven (voor zover dat kan als Duchess natuurlijk). 

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top