Fashion

Deze beelden bewijzen dat Bella Hadid en The Weeknd weer een koppeltje zijn

Hoewel er geen bevestiging is van de twee, lijkt het er steeds meer op dat Bella Hadid en Abel Tesfaye (a.k.a. The Weeknd) weer een stelletje zijn. De lovebirds gingen uit elkaar na 1,5 jaar vanwege 'drukke schema's'. Al snel werd de zanger gespot met Selena Gomez waarmee hij vervolgens 10 maanden iets had.

Eerder dit jaar gingen de geruchten dat Bella en The Weeknd aan het zoenen waren op Coachella, iets wat het model ontkende op social media. Toevallig werden ze vlak daarna gespot tijdens een Magnum feestje in Cannes waar ze niet van elkaar af konden blijven voor het oog van honderden mensen. Tja, probeer het dan nog maar te ontkennen.

Toch wil één hevige kussessie niet betekenen dat alles weer koek en ei is. Hoewel het erop leek dat ze regelmatig tijd met elkaar doorbrachten (getuige deze beelden op social media) zonder dat mensen de twee echt op de foto konden zetten samen, zijn ze nu in Tokyo gespot.

En laat Tokyo nou net een speciaal plekje hebben hun in hart. Bijna twee jaar geleden gingen ze daar samen op vakantie. Op Instagram is duidelijk dat Bella nu in Tokyo is maar ze heeft nog geen foto's of video geplaatst van The Weeknd maar hij wél van haar.

Bekijk de beelden hieronder!

 

Via Abel’s story.

Een bericht gedeeld door Abel Tesfaye & Bella Hadid (@abelxbella) op

 

Bella ( & @fannybourdettedonon ) on Abel’s story whilst in Japan

Een bericht gedeeld door Abel Tesfaye & Bella Hadid (@abelxbella) op

 

Abel & Bella spotted in Tokyo together - July 20th.

Een bericht gedeeld door Abel Tesfaye & Bella Hadid (@abelxbella) op

 

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top