Fashion

De maand van Fashionscene: Veel sneak peeks nieuwe collecties, ontbijt met Mimi Et Toi en Lancôme gala

De redactie van Fashionscene maakt van alles en nog wat mee en dat willen we zeker niet alleen voor onszelf houden! We delen graag een paar van de hoogtepunten uit onze maand, zodat ook jij een kijkje kan nemen in het leven van onze redacteuren.

Deze maand van Fashionscene was weer een leuke met veel variatie! Zo kregen we de nieuwe collectie van het Nederlandse merk Mimi Et Toi te zien, maakten we kennis met nieuwe producten tijdens het Ici Paris XL event en genoten de redacteuren tijdens de pauze van een heerlijke lunch bij The Breakfast Club. De hoogste tijd om het weer even samen te vatten.

We begonnen de maand goed met een gala van Lancôme! We werden uitgenodigd voor een hypnotic night en dat was het ook zeker. Het gala werd georganiseerd in de A'dam Toren, dus het uitzicht was prachtig. De locatie was erg leuk aangekleed, er was live muziek en we konden ook een mooie make-up touch up krijgen. De avond stond in het teken het 14-jarig bestaan van de Lancôme Hynôse mascara en laat dat nou net onze favoriet zijn!

Op donderdag kregen we een sneak peek te zien van de nieuwste (zonne)brillen van merken als Prada, Armani en Oakley tijdens de Luxottica perspresentatie. We hebben er natuurlijk een heleboel gepast, maar we konden ook niet stoppen met kijken naar de mooie bloemen die waren neergezet. De setting was prachtig en we hadden het liefst alle brillen mee naar huis genomen!Op vrijdag waren we uitgenodigd op het how to wear a bag- event van TK Maxx en dat was erg leerzaam! Het is natuurlijk zo dat een te zware tas erg schadelijk kan zijn voor je rug en je schouders en dat moet voorkomen worden. De workshop heeft ons hier wat meer inzicht in gegeven.

Natuurlijk hebben we daarna even geshopt en TK Maxx heeft er echt genoeg pareltjes tussen zitten! De winkel sluit kortlopende contracten met, voornamelijk, high end, merken en dat zorgt voor hoge kortingen op prachtige items. Wij hebben een paar mooie items gescoord en dat voor een fijn prijsje. Naast een mooi portemonneetje en Anne Klein oorbellen, heeft Fashionscene's Nienke er nog zelfs nog een trenchcoat gekocht!

Eén van onze favoriete evenementen deze maand was toch wel die van Mimi Et Toi. Mimi heeft een mooie sieradenlijn en ze maakt ze allemaal met de hand. Achter elke ketting, ring of oorbel zit een persoonlijk verhaal en dat maakt het erg uniek. Ze maakt vooral gouden sieraden, maar er komt ook steeds meer zilver in de collectie. We mochten in de ochtend langskomen en we kregen er ook een heel lekker ontbijtje! Wij houden de collectie zeker even in de gaten, want het zijn echte musthaves

Op het zonnige dinsdag hosten Ici Paris XL een event in het Amstel Boathouse en we hebben weer met het één en ander kennisgemaakt. Ici Paris XL verkoopt een hele hoop merken en deze merken lieten tijdens dit event de nieuwe collecties zien. Onder andere BE make-up, Philosophy en Sleek werden tentoongesteld in de Beauty Garden en we werden echt van alles enthousiast. 

Om het nog helemaal af te maken kregen we bij de uitgang nog een prachtige bos bloemen. Deze mochten we zelf samenstellen en dat maakt het toch wel extra bijzonder.Ook Primark is al bezig met de nieuwe collectie en wij mochten als één van de eersten een kijkje nemen. De items liggen ongeveer vanaf augustus in de winkel en wij kunnen niet wachten. Er worden mooie stoffen gebruikt en ook de printjes stellen ons zeker niet teleur. Het thema was "into the woods" en dat was te zien! Zelfs de hapjes waren op het thema afgestemd. Klik hier om meer te lezen over dit event!

Op een vrijdagmiddag mocht Fashionscene's Michelle de nieuwe najaarscollectie van het Scandinavische Envii bewonderen en deze stelde zeker niet teleur: lekker veel kleur, opvallende pasvormen, comfortabele jassen (die fluffy jas is zo zacht!), t-shirts met teksten en dat allemaal voor een fijne prijs. Wat wil je nog meer? 

Gistermiddag was Michelle uitgenodigd door Guerlain om naar de Skylounge te komen voor een 'bee event'. Hier onthulde het merk, dat veel gebruik maakt van honing en koninginnengelei in haar producten, dat zij alle zeilen bij gaan zetten om zo milieuvriendelijk mogelijk te gaan werken. In 2025 moeten ze een eco-certificaat in de broekzak hebben. Het behoud van de bij speelt ook een grote rol bij Guerlain en dat is met reden. Bijen zijn ontzettend belangrijk om gewassen en de wereld zoals deze nu is te behouden. Een imker onthulde allesover de levensloop van een bij, wat nou precies een koningin is en wat wij zelf kunnen doen om de bij een goede leefomgeving te geven. En wist je al dat er heerlijke gin is gemaakt met honing uit, onder andere, Amsterdam?

Aan het eind van de maand hebben we afscheid moeten nemen van Fashionscene's Nienke. Om haar periode hier in stijl af te sluiten, heeft Michelle haar meegenomen naar een heerlijke lunch in The Breakfast Club. Het eten was zó lekker, dat we zelfs vergeten zijn er een foto van te maken. Hier toch nog even wat sfeerbeelden! Beeld: Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top