Beauty

Dit is dé truc om je eyeliner de hele dag op zijn plaats te houden

We kennen het allemaal; je hebt in de ochtend onwijs veel tijd en moeite gestoken in het aanbrengen van je eyeliner, maar in de middag is het strakke lijntje al helemaal vervaagd. Hier word je niet bepaald vrolijk van en ook wij geven het om die reden vaak gewoon op. Maar, niet getreurd! Er is namelijk een trucje die je een heleboel hoofdpijn bespaart. 

Eén keer knipperen en je eyeliner zit alweer over je hele ooglid verspreid? Dat is verleden tijd. De reden dat dit gebeurt is namelijk dat je ooglid van zichzelf redelijk wat olie produceert, waardoor de eyeliner niks heeft om zich aan te hechten. Om dit te voorkomen hoef je simpelweg alleen een oogpotlood te gebruiken. 

Teken voordat jij je eyeliner aanbrengt de lijn uit met een oogpotlood. Hierdoor heeft je liquid eyeliner meer grip op de huid en zal het netjes op zijn plek blijven zitten. Zo zie jij er de hele dag on point uit! Het is natuurlijk ook belangrijk dat je een eyeliner gebruikt van goede kwaliteit. Dior is ons favoriete merk, dus die raden we zeker aan! Klik hier om er eentje te bestellen. 

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top