Fashion

Chrissy Teigen en John Legend maken een statement met een grote donatie 'ter ere' van de verjaardag van Trump

Het was eigenlijk compleet aan ons voorbij gegaan, maar gisteren was de verjaardag van Donald Trump. De president van Amerika is 72 jaar geworden en dat is natuurlijk reden voor een felicitatie. Chrissy Teigen en John Legend zijn het hier helemaal mee eens en feliciteren Trump op een wel erg bijzondere manier. Ze doen een enorme donatie aan de organisatie ACLU, om plannen van Trump tegen te gaan. Geheel in stijl natuurlijk!

Het celeb koppel Chrissy en John hebben een donatie van 288.000 dollar gedaan om de organisatie te helpen die het beleid bestrijdt dat migrantenkinderen bij de grens van hun ouders gescheiden moeten worden. Chrissy schrijft in een statement op Twitter dat het beleid van de president inhumaan is en dat er kosten wat het kost iets aan gedaan moet worden. Ze roept anderen op om ook te doneren.

Met de Tweet willen Teigen en Legend aandacht trekken naar het probleem en wij denken dat het perfect gelukt is. Een fan vond de manier waarop het gebracht werd ietwat dramatisch, maar ook daar had Chrissy het perfecte antwoord op.

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top