Beauty

Dit lichaamsdeel sla je altijd over in je beauty routine en dat moet veranderen

Iedere ochtend was je netjes je gezicht en smeer je er een dikke laag crème overheen. Goed bezig natuurlijk, want je gezicht kan met al die invloeden van buitenaf niet meer zonder. Verder wordt ook de rest van je lichaam niet overgeslagen als je gebruik maakt van een fijne bodylotion, maar de kans is groot dat je met al deze moeite toch één belangrijk lichaamsdeel vergeet. Daar moet natuurlijk verandering in komen en wel om deze reden!

Op één of andere manier denk je er niet zo snel aan om je hals en decolleté in te smeren, maar hier kan je op een latere leeftijd vervelend aan herinnerd worden. Je hals is namelijk één van de plekken waar je aan kan aflezen hoe oud iemand is en als je het verder niet hydrateert kan je al snel te oud geschat worden. Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen, dus je kan niet vroeg genoeg beginnen met smeren. Je hals wordt onder andere ook veel blootgesteld aan de zon en ook dat is schadelijk voor de huid. Des te meer reden om er goed voor te zorgen dus! 

Heb jij last van onzuiverheden op je hals en decollecté? Dan zou dit er ook best mee te maken kunnen hebben dat je deze plekken niet goed genoeg hydrateert. Hierdoor gaat de huid de droogte proberen te compenseren met een overmatige talgproductie en dit kan jammer genoeg voor pukkeltjes zorgen. Misschien is de oplossing dus helemaal niet zo ver weg!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top