Beauty

Deze apps gebruiken Instagirls om het perfecte plaatje te maken

Op Instagram zie je de mooiste foto's voorbijkomen, maar, vergis je niet: hier gaat ook heel wat tijd inzitten! Het perfecte plaatje ontstaat niet zomaar, dus hier worden ook zeker de nodige applicaties voor ingeschakeld. Wat deze precies zijn is natuurlijk het geheim van de smid, maar na wat onderzoek zijn wij erachter gekomen wat de meest gebruikte apps zijn en die willen wij jou natuurlijk niet onthouden!

Het lukt populaire Instagrammers altijd weer om een geweldige foto te plaatsen en wij vragen ons af en toe echt af hoe ze het toch doen. Natuurlijk moeten ook zij soms honderden foto's maken om er één te kunnen posten, maar het eindresultaat liegt er nooit om. 

1. Facetune
Even dat pukkeltje vervagen of je tanden wat oplichten? Met Facetune is het binnen een handomdraai gefixt. Instagirls gebruiken deze app onder andere om bepaalde items in de foto op te lichten of om bijvoorbeeld de neus wat smaller te maken. Je zou het misschien niet verwachten, maar Facetune kan je gratis downloaden. Om toegang te krijgen tot het uitgebreide pakket moet je jammer genoeg wel bijbetalen, maar dat is het wel waard!

 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

2. Snapseed
Het fijne aan deze app is dat het heel erg makkelijk te gebruiken is en dat je er ook echt bijna alles mee kan. Vooral de filters van Snapseed zijn erg populair, maar ook opties als egaliseren en het vervagen van de achtergrond worden veel gebruikt. 

3. Afterlight
Als je écht veel opties wil hebben, dan is Afterlight de app voor jou. Je hebt ontelbaar veel filters en in de filter zelf kan je ook weer aanpassingen doen. Daarnaast kan je ook light flares toepassen en voor een extra betaling kan je ook polaroid frames om je foto plaatsen. Alles wat je maar wil kan je met Afterlight gemakkelijk creëren!

4. TouchRetouch
Een echte ontdekking! Heb je wel eens dat je dé perfecte foto maakt, maar dat er net iets op de achtergrond gebeurt waardoor je er toch niet blij mee bent? Met deze app kan je dat gemakkelijk fixen door het object of de persoon gewoon uit het beeld te poetsen. Je selecteert het element dat je weg wil hebben en voilà! De app maakt er een schoon beeld van door pixels uit de foto te gebruiken en deze te kopiëren. 

5. LensLight
Het toevoegen van light flares is heel erg populair onder Instagirls en met deze app heb je keuze uit duizenden (soort van). De lichtflitsen lijken net echt en zo kan je bijvoorbeeld ook het effect van een wegwerpcamera nabootsen of de zon net iets gunstiger laten schijnen. 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top