Fashion

Kim Kardashian heeft Donald Trump ontmoet en de reden is best bijzonder

Donald Trump staat erom bekend niet zomaar met iedereen in gesprek te gaan. Niet lang geleden cancelde hij nog een ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, maar voor niemand minder dan Kim Kardashian maakte hij gisteren een uitzondering. We horen je denken 'Waarom Kim Kardashian?', maar de reden laat ons weer op een hele andere manier naar de realityster kijken en het is zeker positief!

Gisteren is Kim afgereisd naar Het Witte Huis en het is niet voor niets. Samen met haar advocaat Shawn Holley spreekt ze met de president over het hervormen van het strafrecht. De reden achter de ontmoeting is een 62-jarige vrouw genaamd Alice Johnsen, die levenslang heeft gekregen en momenteel al 21 jaar vastzit(!) voor een niet-gewelddadig drugsdelict. Kim gaat Trump vragen om de vrouw gratie te verlenen. Vorig jaar bracht Kardashian deze zaak al onder de aandacht op Twitter en toen beloofde ze de vrouw dat ze haar hoe dan ook zou proberen te helpen om vrij te komen... Ze houdt zich duidelijk aan haar woord! 

De realityster en haar advocaat hebben de ontmoeting maandenlang voorbereid, maar wat er allemaal is uitgekomen is nog niet duidelijk. Wel heeft Kim een story geplaatst op Instagram met de woorden 'Happy Birthday Alice Marie Johnson. Today was for you.'  We hopen dat het goed uitpakt voor Alice en de inzet van Kim is op z'n zachtst gezegd bewonderingswaardig.
Ook Trump lijkt positief over de meeting.

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top