Fashion

Dit is het perfecte basic t-shirt en je hebt hem voor een prikkie

Een fijne garderobe begint bij een goede basis. Een paar basic shirts in tinten als zwart en wit zijn een must, maar waar vind je die nou eigenlijk? High end merken hebben er genoeg, maar om nou je hele salaris te investeren in één shirt... Dat vinden wij een beetje gekkenwerk. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de perfecte basic voor een fijn prijsje en we hebben het nog gevonden ook!

Het is misschien niet een winkel waar je zo snel zou kijken, maar dat maakt het nou juist zo leuk. Zeeman heeft namelijk een blanco t-shirt die eigenlijk iedereen goed zit, van goede kwaliteit is en je hebt hem voor een prikkie! Dat noemen wij nou een goede vondst en omdat wij ook niet de beroerdste zijn, delen we die graag met je. 

Als je gaat zoeken bij de vrouwenafdeling, dan ga je hem niet vinden. Dit pareltje ligt namelijk bij de mannen en dat geeft hem ook een lekkere oversized fit. Stop hem in je broek en rol de mouwen een beetje op en je hebt de casual look gelijk te pakken. Wij hebben hem in alle kleuren die er zijn en we raden jou sterk aan om ook naar de winkel te rennen!

Je kan hem ook online bestellen, maar de grijze kleur is jammer genoeg niet verkrijgbaar. Klik op de foto om te bestellen.Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top