Interior

Bij deze Nederlandse merken scoor je de allerleukste accessoires voor jouw interieur

Als liefhebber van een mooi interieur raak je nooit uitgekeken en uitgeshopt en is jouw stulpje permanent aan verandering onderhevig. Maar waar scoor je nou de mooiste items voor je huis? Wij delen graag even met jouw onze favoriete merken van Nederlandse bodem als het op accessoires voor je interieur aankomt. 

Crisp Sheets
Dit is het merk waar je terecht kunt voor het allerfijnste dekbedovertrek dat je maar kunt bedenken. Door een speciale techniek is de stof knisperend fris, alsof je elke dag onder schone lakens van een hotel kruipt. Wie wil die nou niet? Crisp Sheets heeft trouwens ook een hele fijne handdoeken collectie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet our new Purity Sand Dune duvet. Available very soon...✨✨

A post shared by BEDDING & more (@crispsheets) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Green is always a good idea. Look at our Purity Seafoam duvet being pretty😍. Picture by @debbietrouerbach

A post shared by BEDDING & more (@crispsheets) on

Doing Goods
Heb je een liefde voor messing, wilde dieren, leuke kleedjes en zoek je interieuraccessoires met een authentieke uitstraling? Dan ben je bij Doing Goods aan het goede adres. Van de coolste deurknopjes (ik heb bijvoorbeeld de olifanten variant) tot mooie fotolijstjes en luipaardkleedjes die net zo leuk staan in jouw slaapkamer als die van je kids: geloof ons, je wilt alles hebben van dit merk. Naast hun fantastische collectie, willen ze ook nog eens goed zorgen de mensen die de items maken. Dat levert wat ons betreft bonuspunten op!

Hôtel Magique
Het werk van de dame achter dit merk, illustrator Milou Neelen, heb je vast wel eens voorbij zien komen bij merken als Sissy-Boy, Love Stories Intimates, Fashionology, Rosiefield en Scotch & Soda maar zij heeft ook een eigen merk genaamd Hotel Magique waar je prachtige prints in de vorm van posters en kaarten kunt scoren. Toevallig weten we, uit eigen ervaring, dat de service van haar webshop ook nog eens dik in orde is. Even een kijkje nemen dus...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mornings at home with @polly.florence Happy Sunday💫 #hotelmagique #jetaime #magique #framed

A post shared by Hôtel Magique (@hotelmagique) on

&K
Dol op grappige en kleurrijke accessoires voor je interieur? Dan is &K jouw merk. Bij &Klevering kun je terecht voor allerlei internationale brands maar de winkel heeft dus ook haar eigen label. Denk aan een kattenbeeldje tot vrolijk geprint servies maar ook coole kussens zijn te vinden in de collectie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our cat coinbank found a happy home 😻 #klevering #kleveringamsterdam #newcollection #cat #coinbank #moneybank #fun

A post shared by &k amsterdam (@kleveringcollection) on

Sissy-Boy
Bij veel van jullie vast al bekend maar zeker een merk dat past in dit lijstje. Naast dat je er items kunt kopen van andere merken, heeft Sissy-Boy zelf een ontzettend hebberigmakende collectie en weet het merk de nodige hypes (denk aan hun grote ronde spiegel en de fluwelen fauteuil waar een massale run op was) op interieurgebied te veroorzaken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accessories, accessories, accessories! #sissyboy1982 #sissyboyhomeland

A post shared by Sissy-Boy (@sissyboy1982) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s cooking!? No matter what you serve, it will look good with this tableware. #sissyboy1982 #sissyboyhomeland

A post shared by Sissy-Boy (@sissyboy1982) on

HK Living
Waarschijnlijk ken je het merk wel maar weet je nog niet dat het van Hollandse bodem komt. Wij zijn dol op de kussens van HK Living (sterker nog, Trendalert's Michelle heeft er een drietal op de bank liggen) maar ook alle andere items zijn wishlist waardig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A corner at #hklivingheadquarters with samples, vintagefinds and collection! #hkliving #itsallinthemix

A post shared by Global Interiors (@hkliving) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These cool #vases and #marbletablelamp are all new #hkliving collection 2020

A post shared by Global Interiors (@hkliving) on

Beeld: Doing Goods, Crisp Sheets en HK Living
Deel dit artikel
Back to top