Beauty

Instagram komt met een nieuwe functie waarmee je confrontatie uit de weg kan gaan

Je kent het wel, je scrolt door Instagram en je komt om de paar seconden een foto tegen die je liever niet in tijdlijn had zien staan. Het liefst wil je alleen maar de allermooiste plaatjes zien, maar sociaal gezien is dat soms lastig. Vrienden ontvolgen alleen maar omdat je niet per se fan bent van de content die ze plaatsen, is misschien een beetje drastisch. Daar is nu een oplossing voor!

Instagram denkt met ons mee en dat is erg fijn. Ze komen nu namelijk met een mute knop die je de mogelijkheid geeft om gebruikers te negeren, terwijl je ze nog wel volgt. Je bent nog steeds een trouwe volger van diegene, maar je hoeft niet meer langs alle foto's te scrollen. Iedereen blij!

Als je iemand mute kan je nog wel alles zien op het account van diegene en je krijgt ook nog meldingen als je in iets getagged of gementioned bent. Het fijne is ook nog eens dat niemand het door heeft als je gebruik maakt van de mute functie. Wanneer het precies op je account verschijnt is nog even de vraag, maar binnen een paar weken zal iedereen er gebruik van kunnen maken. Top!Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top