Fashion

5 x dingen die je nooit moet dragen met hakken

Wij zijn echte sneaker fans, toch we vinden een mooie hak op z'n tijd ook erg leuk. Bepaalde outfits gaan heel goed samen met hakken, maar sommige combinaties zijn ook echt een no go. Het is zonde dat je jezelf de hele dag zit te pijnigen met deze oncomfortabele schoenen en als je dan ook nog eens de plank misslaat... Daarom laten wij je weten waar je voor uit moet kijken!

Er zijn genoeg leuke outfits te bedenken, maar deze combinaties kan je beter vermijden.

1. Een korte broek
Een korte broek is natuurlijk prachtig en je benen komen er eigenlijk altijd wel mooi in uit. Om je benen nog langer te laten lijken zou je denken dat het mooi is om er een hak onder te dragen, maar dit kan al snel niet zo classy staan. Daarom kan je beter je sneaker uit de kast halen voor een outfit als deze!

2. Een mini rok
Een rokje is vaak al moeilijk op zijn plek te houden, maar het wordt al helemaal lastig als je schoenen aanhebt waar je misschien niet zo goed op kan lopen. Om de kans op vallen te verkleinen zou dit daarom niet onze eerste keuze zijn. Het liefst hebben we niet dat ons rokje omhoog vliegt natuurlijk...3. Een legging of een joggingbroek
Het punt hiermee is dat je outfit iets heel erg anders uitstraalt dan je schoenen. Dit kan een beetje verwarrend overkomen en vaak is het toch wel een mismatch. Maar, als je ervan houdt, why not!

4. Een kokerrok met sandalen
Ook bij deze combinatie gaat er erom dat de rok een hele andere vibe heeft dan de schoenen. Een koker rok is klassiek, terwijl sandalen juist een zomerse look hebben. Je denkt je outfit hiermee juist wat meer casual te maken, maar het is het gewoon net niet.

5. Alles waar je niet in kan lopen
Niet iedereen kan mooi lopen op hakken, maar hier zijn zeker tips voor! Als het echt niet lukt, dan is het misschien toch beter om ze te laten staan.Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top