Fashion

Dit detail laat elke tas er tien keer duurder uitzien

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste tassen, maar we hebben nou eenmaal niet het budget om om de zoveel tijd een nieuw designer exemplaar aan te schaffen. Er bestaan gelukkig genoeg designertassen die nog redelijk betaalbaar zijn en er zijn ook highstreet varianten waar je de prijs niet van zou kunnen raden.

Het was je misschien nog niet opgevallen, maar het is wel leuk om er eens goed op te letten. De tassen met de meest luxe uitstraling hebben vaak één detail gemeen die ze er nog tien keer duurder uit laten zien; ze zijn gemaakt met een (nep) krokodillenleer effect. Dit geeft een luxe uitstraling en het hoeft ook helemaal niet duur te zijn!

Het is een trend die steeds groter wordt en één van de redenen daarvoor is dat het heel goed op de foto staat. Als je het vaak op Instagram voorbij ziet komen, weet je nu dus waarom! Wij hebben een paar van de mooiste tassen bij elkaar gezocht met de croc-effect finish, dus kijk snel verder!

Klik op de foto om te bestellen. A.P.C. Genève crocodile-effect leather cross-body bagWhistles Shiny Croc Rivington ClutchJOSEPH Sevres crocodile-effect buckle-handle leather bagASOS Liquorish Crescent Mock Croc Across Body BagUTERQÜE MOCK CROC CROSSBODY BAG

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top