Fashion

Dit is de raarste broek die wij ooit hebben gezien en er is zelfs een wachtlijst voor

Er bestaan een paar hele rare kledingstukken en deze zijn zeker niet voor iedereen weggelegd. Je hebt vast wel het een en ander voorbij zien komen tijdens je online shopsessies, maar wat we nu hebben gevonden slaat toch wel alles. Een jeans die bestaat uit een paar stukken stof en vrij weinig tot de verbeelding overlaat. En er bestaat zelfs een wachtlijst voor...

Soms vraag je je af wat het idee van de ontwerper achter een bepaald item was en bij deze kunnen we het gewoon echt niet bedenken. Je kan het eigenlijk geen broek meer noemen, maar eerder een string met wat franje. Wij snappen het niet helemaal en praktisch is het in ieder geval zeker niet.

Het Japanse merk Thibaut introduceerde de broek vorig jaar tijdens Tokyo Fashion Week en sindsdien is er zelfs een dupe van gemaakt door Carmar Denim. Het merk verkoopt het item voor 168 dollar en er is blijkbaar zoveel vraag naar dat er een wachtlijst is ontstaan voor dit aparte item.
En als je je afvraagt naar wat voor een gelegenheid je zo'n broek aankan, op Instagram krijg je genoeg opties voorgeschoteld.

 

Een bericht gedeeld door CARMAR Denim (@carmardenim) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top