Travel

Krijg $10.000 salaris + reis een maand gratis door de VS om de mooiste zonsopgangen te fotograferen

Het leven van een digitale influencer zien talloze mensen wel zitten. Gratis de wereld over reizen en nog eens geld ervoor krijgen ook: wie wil dit nou niet? Ook als je niet echt een ster bent in het krijgen van duizenden Instagram volgers, maar wel dol bent op fotograferen dan is deze tijdelijke job iets voor jou.

Hotelketen Days Inn is namelijk op zoek naar iemand die foto's wilt maken van zonsondergangen en -opkomsten in de VS. Om ervoor te zorgen dat je hoe dan ook slaagt, zijn er een aantal tripjes geregeld voor je. Van een zeiltochtje tijdens zonsopgang in Miami, tot een zipline avondtuur en heteluchtballontripjes: aan alles is gedacht. Naast dat alle onkosten betaald worden, krijg je ook nog eens 10.000 dollar salaris voor een maand 'werk'. De mooiste kiekjes worden uitgezocht en deze komen vervolgens als kunst te hangen in de Days Inn hotels.

Nu het slechte nieuws: om als 'Suntern' aan de slag te kunnen, moet je inwoner zijn van de Verenigde Staten. Ook moet je 21 jaar of ouder zijn en een maand vrij hebben om rond te kunnen reizen (die twee voorwaarden zijn vast minder een probleem). Een fotografieopleiding is dus geen must. Lees je dit vanuit de VS en woon je er? Dan kun je hier solliciteren. 

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top