Fashion

Dit Instagramaccount recreëert looks van celebs maar dan met een maatje meer

Celebs weten altijd de beste looks neer te zetten en wij halen er dan ook geregeld inspiratie uit. Maar, mensen zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner hebben een ultraslank lijntje en dat heeft natuurlijk niet iedereen. Daarom bedacht Katie Sturino om de leukste outfits die ze ziet langskomen te recreëren, maar dan met een maatje meer. En natuurlijk ziet het er super uit!

Als jij je afvroeg hoe een outfit bij iemand anders zou staan dan bij die ene celebrity, dan moet je zeker even een kijkje nemen op het Instagramaccount the12ishstyle. Onder andere Hailey Baldwin, Dakota Johnsen en Meghan Markle worden nagedaan en dat levert een paar mooie plaatjes op. Wij hebben onze favoriete looks even geselecteerd, maar er is nog veel meer te zien! 

Katie is pro body positivity en laat met haar foto's zien dat iedereen aan mag wat hij of zij wil. Het heeft niet te maken met wat je draagt, maar met hoe je het draagt. "It’s not about who wore it better, it’s all about letting you know anyone can wear anything! Just put your confidence on first!!!"

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top