Interior

Dit is het IKEA item dat iedere stijlvolle vrouw heeft of van droomt

Je fijne, maar niet zo bijzondere kamer omtoveren tot een Instawaardig paradijsje is minder moeilijk dan je misschien denkt. In plaats van al je kleding achter gesloten deuren te bewaren, kan jij je mooiste items ook trots tonen op een manier die je waarschijnlijk al wel vaker voorbij hebt zien komen. We hebben het natuurlijk over het alom geliefde kledingrek!

IKEA stelt ons nooit teleur als het gaat om ons interieur en met het kledingrek is dit gelukkig ook niet anders. Voor een fijn prijsje heb je een goed rek waar je gemakkelijk je mooiste outfits tentoon kan stellen. Ook heel handig voor als je in de ochtend snel moet beslissen wat je aan gaat doen, want het is allemaal al overzichtelijk opgehangen. 

Als je van minimalisme houdt, dan is een kledingrek ook perfect. Je kan het namelijk helemaal inrichten hoe jij het wil en het hoeft ook echt niet propvol te hangen. Je moet het eigenlijk zien als een toevoeging aan je interieur, die je op z'n mooist naar voren wil brengen. Je favoriete items krijgen een ereplekje en dat ziet er hoe dan ook fotogeniek uit.

Scroll naar beneden om zelf een kledingrek te scoren!

 

Een bericht gedeeld door OLLIE O. (@ollizzzle) op

Klik op de foto om te bestellen.IKEA MULIG KledingrekIKEA TURBO KledingrekIKEA RIGGA Kledingrek

Je kan natuurlijk ook voor een wat duurder exemplaar gaan.IKEA OMEDELBAR Kledingrek

Beeld: Ikea, iStock

Deel dit artikel
Back to top