Fashion

Dit nieuwe merkje laat al je Franse dromen uitkomen

Zoals wij waarschijnlijk al regelmatig hebben duidelijk gemaakt, zijn we erg fan van de Franse stijl. De Parisienne is onze muze en zelfs het woord Française klinkt al mooi. Nu is er een nieuw Frans merk, waar wij het liefst de hele collectie van willen inslaan. En geloof ons, jij gaat ook fan zijn.

Instagirls weten de leukste outfits samen te stellen en Parisiennes hebben een goede smaak met de paplepel ingegoten gekregen. Wij hebben nu de perfecte combinatie gevonden: een Frans merk gecreëerd door een Instagirl uit Parijs. Anne-Laure Mais (ook wel beter bekend als @adenorah) is een blogger uit Frankrijk en had het idee om haar geliefde stijl voor mensen beschikbaar te maken met behulp van een eigen collectie.

Op 9 april is het merk gelanceerd en het is alles waar je van droomt en meer. Van mooie tops, tot jumpsuits en prachtige jurken; je vindt het allemaal bij Musier Paris. De kleding is alles behalve saai en dat is waar we de laatste tijd zeker op zoek naar zijn.

 

Een bericht gedeeld door Musier Paris (@musierparis) op

 

Een bericht gedeeld door Musier Paris (@musierparis) op

In bijna alle winkels hangen nu wel items geïnspireerd op de Franse stijl, maar wat is nou beter dan het gelijk te krijgen van iemand die er echt verstand van heeft. Anne-Laure is Parisiene in hart en nieren en zo willen wij er simpelweg ook uitzien!

 

Een bericht gedeeld door Musier Paris (@musierparis) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top