Beauty

Rihanna plaatst een make-up tutorial en mannen doen haar op hilarische wijze na

Rihanna is de gelukkige eigenaar van één van de populairste beautymerken van dit moment. De producten vliegen de deur uit en er worden nog vaak nieuwe dingen geïntroduceerd. Eén van die producten is de Body Lava en als er iemand is die deze het beste kan demonstreren, dan is het Rihanna wel. 

Met de lancering van Body Lava plaatste Rihanna op het account van Fenty Beauty een wel erg sexy tutorial. Het is een gel waarmee je een hele mooie glow kan creëren op je huid. Op de video zie je hoe de zangeres het product demonstreert op haar schouder en er een paar intense blikken bij geeft. Nátuurlijk waren fans gelijk enthousiast, maar dat waren zeker niet enigen die er aandacht aan gaven...

De shoulder tutorial is al snel omgedoopt tot de heuse #RihannaChallenge en dat levert een paar hele leuke video's op! Je zou het misschien niet verwachten, maar mannen zijn de challenge gestart en heren zijn hem nu ook massaal aan het volgen. In plaats van de Body Lava, gebruiken ze gewoon het eerste product wat ze kunnen vinden en ze switchen de kwast om voor bijvoorbeeld een toiletborstel om het product te 'blenden'. 

Ze hebben de intense look in ieder geval goed te pakken!

 

@badgalriri knows what she’s doing #fenty #rihannachallenge

Een bericht gedeeld door Miguel Salazar (@liftwithmi) op

 

#RihannaChallenge défi relevé par Maman Pemba 😂😂😂 @vinesgaboma

Een bericht gedeeld door Chef de classe (@andymarvine) op

 

@badgalriri we be tryin' tho 😂😳

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top