Fashion

13 x de allerleukste fashion webshops

Online shoppen heeft ons leven wel wat makkelijker gemaakt. Even tussendoor de leukste items shoppen en je hoeft er niet eens de deur voor uit! Er zijn héél veel webshops die leuke items te bieden hebben, maar een paar springen er echt bovenuit. Wij zetten onze favorieten even voor je op een rijtje.

1. De Bijenkorf

De reden zat we zo erg van deze webshop houden, is omdat ze de leukste merken bij elkaar brengen. Ganni, Selected Femme, Envii... Je hoeft niet ver te scrollen om een leuk item te vinden! De kwaliteit is natuurlijk hoe dan ook top en daar houden wij van.

 

2. ASOS

Websites waar meerdere merken verkocht worden, zijn vaak toch wel een favoriet. Bij ASOS is de hoeveelheid aan kleding overweldigend, maar gelukkig kan je precies vinden wat je zoekt met de uitgebreide zoekfuncties. De webshop heeft ook een aantal eigen merken die het erg goed doen!

3. MANGO

MANGO heeft heel veel mooie items voor een fijn prijsje! De items gaan van casual tot chique en het is daarom ook echt de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ze hebben ook een merk speciaal voor plus size kleding en ook daar zitten echte pareltjes tussen. De items op deze site zouden zo van een high end merk kunnen zijn en daar houden wij van.


4. Douglas

Heb je de laatste tijd een bezoekje gebracht aan Douglas? Dan is het je misschien wel opgevallen dat ze een hoop enorm leuke en nieuwe merken in hun assortiment hebben. We hebben het bijvoorbeeld over Tan-Luxe, Isle of Paradise, Honest Beauty, Kora Cosmetics en Milu. Tel daar een topservice bij boven op: vaak heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. 


5. Zara

Een winkel die je normaal ook nooit zou overslaan is Zara. Als je naar iets op zoek bent, is de kans groot dat zij het hebben en dan ook nog eens voor een fijne prijs. Deze highstreet keten weet precies wat de trends zijn en daar kan je mooi gebruik van maken!

6. We are labels

We are labels is een hele fijne webshop die, je raadt het al, kleding van verschillende labels verkoopt. Je vindt hier echt van alles en nog wat! Onder andere Samsoe & Samsoe, Levi's en allerlei verschillende merken die je waarschijnlijk nog niet kent. Je kan de verschillende merken op deze site naar hartenlust bestellen.

7. The Outnet

Altijd opzoek naar een goede deal? Dan is deze webshop geweldig voor jou. The Outnet verkoopt designermerken met een flinke korting. Een tas van Alexander Wang met 50 procent korting is hier niet meer dan normaal. De items veranderen om de zoveel tijd, dus wees er snel bij! Er zijn genoeg pareltjes te vinden.

8. H&M

Ook deze mag natuurlijk niet missen in dit rijtje. H&M heeft voor iedereen wel wat en dat maakt de kans van slagen natuurlijk alleen maar groter. Voor basics, maar ook voor trendy items kan je hier terecht. 

9. Essentiel Antwerp

Klassiek, maar trendy. Dat zijn de woorden waarmee je de items in deze webshop het beste kan omschrijven. De kleding die je hier scoort zullen in ieder geval nog lang een plekje in je garderobe houden. Velen items zijn tijdloos en dat is zeker het investeren waard. Op zoek naar een mooie basic met net wat extra's? Dan zit je hier goed.

10. & Other Stories

Ook deze winkel weet ons altijd blij te maken! & Other Stories heeft items waarvan je van te voren niet wist dat je het wilde hebben. Ze weten printjes op een hele leuke manier te verwerken in de kleding, waardoor het niet too much is. Elk seizoen kan je hier weer leuke items vandaan toveren.

11. Most Wanted

De eigenaresse van deze winkel heb je vast en zeker al wel eens voorbij zien komen. Danique Bossers kon niet vinden wat ze zocht online, dus besloot ze haar eigen webshop te starten. "Items volgens de laatste trends, classy maar toch stoer en dan óók nog eens voor een leuke prijs." Dat is waar ze voor gaat en het is duidelijk dat ze hier goed in slaagt!

12. Zalando

Zalando is ook zo'n website waar je van alles en nog wat kan vinden. Van budget proof tot wat duurder en van bekende merken tot labels die je misschien nog niet eerder was tegengekomen. Houd ook vooral de sale in te gaten, want de kortingen kunnen hoog oplopen!

13. 24S

Misschien ken je deze webshop nog niet maar het is er zeker eentje om in het vizier te houden. Ze verkopen er designermerken net als MyTheresa, Net-A-Porter en MatchesFashion maar er zijn een paar leuke extra's bij 24S. Zo verkopen zij als enige digitaal Celine én kun je A.P.C. tassen voor de Franse prijs scoren. Tel daar bij op dat ze regelmatig korting hebben op de hele collectie (15% bijvoorbeeld en dat is veel op de bedragen die je daar uitgeeft) en je hebt daar een prachtige dertiende plaats voor in onze favorietenlijst te pakken.


Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top