Travel

Dit is de eerste Insta worthy bowlingbaan van Nederland

De meest fancy plek is het misschien niet, maar het is zeker leuk om samen met je vrienden wat tijd op de bowlingbaan te besteden. De typische bowlingschoenen, de niet zo moderne uitstraling en de neonlichten neem je dan maar op de koop toe. Tot nu dan! Donderdag opent namelijk een wel erg Insta worthy bowlingbaan in Warmond (dichtbij Leiden).

Designermerken en een chique uitstraling zou je misschien niet zo snel verwachten bij een bowlingbaan, maar Lucky's Bowling gooit dit imago helemaal om! Lucky's is alles behalve een typische bowlingbaan, met Chesterfield-banken en ander erg mooi meubilair van onder andere Dutchbone en Zuiver.

En het eten bij Lucky's? Dat is alles behalve een slappe hap. Je kan namelijk aanschuiven in het bijbehorende restaurant, waar niemand minder dan Thijs Geerlings de menukaart heeft samengesteld. Deze kok heeft ook in de keuken gestaan met grote namen als Gorden Ramsay. Hier kan je dus niets minder dan kwaliteit verwachten!

Verder worden er skylines van grote steden op een wand achter de bowlingbanen geprojecteerd. Dit voegt wel wat extra's toe dan de wat saaie, kale wand die je normaal ziet als je een bal richting de kegels gooit. En alsof het allemaal nog niet mooi genoeg is, draait het pand voor een groot deel op groene stroom door de zonnepanelen op het dak. 

Zeker een bezoekje waard vinden wij! Beeld: Lucky's Bowling

Deel dit artikel
Back to top