Travel

6 x dingen die je kan doen om je weekend compleet te maken

Sommigen kijken er op maandag alweer naar uit; weekend! Het weekend zijn de dagen waarin je even kan bijkomen van je drukke week en, misschien, even al je zorgen van het doordeweekse leven achter je kan laten. Daarom is het wel zo fijn om het beste uit deze dagen te halen! Maar wat kan je doen om te genieten van je vrije tijd, maar tegelijkertijd ook bij te komen van de week?

Wij zetten zeven dingen voor je op een rijtje om een fijn weekend voor jezelf te plannen en er het beste uit te halen. 

1. Naar de markt
De markt geeft je misschien wel het ultieme gevoel van weekend, aangezien het iets is waar je doordeweeks waarschijnlijk geen tijd voor hebt. Door allerlei verse producten in huis te halen en misschien wel een mooie bos bloemen te kopen, begin jij je weekend helemaal goed!

2. Een koffietje doen
Het is misschien zoiets simpels, maar in een cafeetje gaan zitten met een vriend of vriendin is gezellig en je hoeft verder even helemaal niks. Zo ben je er gelijk even uit, maar besteed jij je tijd wel goed!

3. Even helemaal niks
Doordeweeks komen we er eigenlijk nauwelijks aan toe om even helemaal niks te doen. Overdag ben je de hele tijd in de weer en thuis moet er vaak ook nog van alles gebeuren. Even lekker gaan zitten met een boek of een serie laadt je weer helemaal op en dit is af en toe echt even nodig.

4. Eropuit
Natuurlijk moet je je rust pakken in het weekend, maar de vrije tijd is er natuurlijk ook om leuke dingen te doen! Zo kan je een dagje weg plannen naar een leuke stad of misschien een museum bezoeken. Er is genoeg te doen!

5. Jezelf pamperen
Het ultieme gevoel van rust is wel als je jezelf even helemaal kan verwennen met een warm bad, een maskertje en een grote kop thee. Even rechargen en zo ben je langzamerhand weer helemaal klaar voor een nieuwe week.

5. Je favoriete recept koken
Je hebt vast wel een paar recepten die wat langer duren om te koken, maar waar je vervolgens intens van geniet. Zodra de week weer begint is het handig om iets te maken wat snel klaar is, zodat je niet uren in de keuken staat en het pas 10 uur is voordat je kan gaan eten. In het weekend is hier gelukkig wel tijd voor. Pak je kookboeken uit de kast en gaan!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top