Beauty

Dit zijn de leukste make-up trends voor deze lente

De lente is hier en dat betekent, naast lekkerder weer, ook nieuwe trends! Op Instagram, de catwalk en op straat vallen ons een paar dingen op en die delen wij natuurlijk maar al te graag. Pak je highlighter er maar bij, want die is zeker nog niet verleden tijd!

1. Glowy huid
Zolang je huid maar straalt! Iedereen kent natuurlijk het trucje met de highlighter, maar ook primer kan een goede basis zijn. Met een douglas kortingscode kan je bij Douglas de mooiste producten scoren met een fijne korting! Zo kan je zonder schuldgevoel je beauty stash weer even flink bijvullen.

2. Nude look
Naast dat het zo glowy mogelijk mag, mag het ook lekker natuurlijk. Er hoeven niet veel producten gebruikt te worden, zodat je gemakkelijk een nude look creëert. Erg mooi als je het ons vraagt!

3. Goud / roze
Gouden en rozige oogschaduw staat werkelijk iedereen en daarom zijn wij ook erg blij dat ook dit een trend is in beautyland! Een beetje oogschaduw en je bent ready to go. Zo zie je er zonder al te veel moeite héél goed uit. 

4. Lipstick
Vorig jaar waren de liquid lipsticks iedereens favoriet, maar de ouderwetse lipsticks komen nu ook weer terug. Een klassieke rode lip is nooit een slechte keuze!

5. Véél mascara
Dit is misschien een beetje tegenstrijdig, aangezien de nude look ook een trend is. Toch mag je deze lente helemaal losgaan met je mascara! We hebben het veel voorbij zien komen en we vinden het nog mooi ook. 

 

🕷🕷🕷🕷

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top