Travel

9 x musthaves om in je handtas te hebben

Een handtas is onmisbaar om al je belangrijke items in mee te nemen. Zo heb je al je musthaves gemakkelijk bij de hand en hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene gebeurtenissen. Daarnaast kan een handtas een echte eyecatcher zijn en je outfit helemaal afmaken. Maar wat moet er nou eigenlijk sowieso inzitten? 

Wij zetten negen musthaves voor je op een rijtje, zodat je zeker weet dat je niks vergeet als je je handtas meeneemt. Ook laten we je gelijk zien waar je deze items kan scoren! 

1. Desinfecterende handgel
Als dit geen musthave is dan weten wij het ook niet. Je weet maar nooit wat je tegenkomt tijdens je dag en soms is het gewoon heel fijn om je handen helemaal schoon te kunnen maken. Er is niet altijd een kraan in de buurt, maar dat betekent niet dat jij geen frisse handen kan hebben!

Deze handgel van Herôme is voor de gevoelige handen en lekker budget proof!
Herôme Direct Desinfect Sensitive - 75ml - clean

2. Lippenbalsem
Heel belangrijk! Je lippen hebben ook een beetje liefde nodig tijdens een lange dag. Vooral als het koud is buiten is dit onmisbaar. Niemand wil een dag door moeten komen met droge, pijnlijke lippen, zonder dat hier iets aan gedaan kan worden. 

Deze lippenbalsem van Nuxe blijft een favoriet! Dit product voelt heel rijk en beschermt je lippen de hele dag door. 
Ultra-nourishing Lip Balm Rêve de Miel

3. Een pasjeshouder
Een handtas is niet altijd even groot en daarom is een grote portemonnee ook niet heel handig. Een pasjeshouder is heel functioneel en neemt weinig ruimte in! Er zijn héle mooie verkrijgbaar, dus vervelend is het zeker niet. Stop de houder in je tas en je weet zeker dat je al je belangrijke pasjes bij je hebt!

Les Douzetiques heeft items om verliefd op te worden!
Chloe Cardholder – Thunder

4. Handcrème
Net zoals je lippen moeten ook je handen goed verzorgd blijven. Je handen kunnen pijn gaan doen als ze te droog worden en dat wil je natuurlijk niet. Anderen zullen waarschijnlijk ook erg blij met je zijn als ze het nodig hebben!

Deze handcrème van de Bodyshop is heel erg fijn en maakt zelf de droogste handen weer zacht!

Hemp Hand Protector

5. Oortjes
Een musthave voor velen. Je weet maar nooit wanneer je het nodig gaat hebben! Zo kan je je gemakkelijk afsluiten van je omgeving en stoor je anderen niet met jouw muziek. 

Beats heeft natuurlijk bekende koptelefoons, maar ook de oortjes zijn heel fijn! 

Beats urBeats In-Ear Headphones Rose Goud

6. Spiegeltje
Oké, je telefoon voldoet ook wel prima als spiegel, maar voor een make-up touch up is een echte toch wat fijner. Een kleintje kan makkelijk je tas in en weegt bijna niks. Handig, toch?

Een spiegeltje hoeft ook zeker niet duur te zijn. Bij de HEMA heb je er al eentje voor één euro! 

7. Geurtje
Even een opfrisser nodig? Dan kan een geurtje echt helpen! Een gekregen testertje is handig om mee te nemen, maar je kan natuurlijk ook een kleine versie van jouw lievelingsparfum scoren!

Zo kan je Jimmy Choo eau de parfum in een mini versie krijgen en dat is toch wel erg handig. 

Jimmy Choo eau de parfum mini 4,5 ml

8. Zonnebril
Dit is ook weer zo'n gevalletje van 'je weet maar nooit'. Vooral als je veel met de auto reist is het echt een must om een zonnebril bij de hand te hebben. Ook al is het nog zo grijs buiten, het kan elk moment omslaan. Voor je eigen veiligheid en die van anderen kan je er maar beter altijd eentje bij de hand hebben. Het staat natuurlijk ook heel leuk!

Prada Zonnebril PR25RS bij DeBijenkorf.nl

9. Kauwgum 
De laatste mushave is zeker niet de minste. Het laatste wat je wil is dat je niet zo fris ruikt en dan kan een kauwgumpje een life saver zijn. Pak jouw favoriete kauwgum en stop hem in je tas, zo zit je nooit zonder!

Beeld thumb: iStock
 

Deel dit artikel
Back to top