Beauty

Deze Instagirl zet toppers en missers naast elkaar en dat laat ons net ietsje beter voelen

Je kent het wel, alle perfecte foto's van de mooiste Instagirls. Zelf lukt het na honderd keer proberen nog niet, maar deze meiden lijkt het gewoon altijd makkelijk af te gaan... Het komt misschien als een schok, maar ook zij moeten het soms na eindeloos geklik opgeven omdat er maar geen mooie foto tussen zit. Rianne Meijer geeft ons even een reality check... 

Je hoeft je echt niet slecht te voelen als je niet op elke foto prachtig staat. Dat je op Instagram nou allemaal mooie foto's tegenkomt, betekent niet dat dit geen zeeën van tijd en moeite kost. De juiste belichting hier en een handige filter daar en misschien zit er dan een winnaar tussen.

Instagirl Rianne Meijer postte laatst een serie aan foto's waarin we de geplaatste foto kunnen zien en daarnaast de absolute misser. Naast dat dit verfrissend is om te zien, aangezien het lijkt alsof altijd alles perfect is op Instagram, is het ook een fikse reality check. Ze laat weten dat het soms echt honderden (soms wel duizenden) foto's kan duren totdat er een mooie tussen zit. Ze zegt dat haar leven niet perfect is en dat ze daarmee precies zo is zoals wij allemaal. You go girl!

 

Mood when thinking about going to New York next week 😍

Een bericht gedeeld door Rianne Meijer (@rianne.meijer) op

 

When sustainability and denim meet ❤ #RAWfortheplanet #GstarRAW

Een bericht gedeeld door Rianne Meijer (@rianne.meijer) op

 

Insta life vs. real life. So fucking proud tho 😏🥧

Een bericht gedeeld door Rianne Meijer (@rianne.meijer) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top