Fashion

ASOS gaat wel erg creatief om met een typefoutje op duizenden tassen...

Een typo kan iedereen wel eens ontgaan, maar als het gaat om een tas die zo'n 17.000 keer gedrukt gaat worden dan is dubbel checken wel een must. ASOS heeft hier een foutje in gemaakt, maar lost het op een wel hele leuke manier op! Je kan er maar beter creatief mee omgaan...

Zodra je bestelling binnenkomt, kan je hem niet snel genoeg openscheuren! In je enthousiasme let je niet zo op de verpakking, maar als je laatst iets van ASOS hebt besteld is het misschien toch even leuk om dit wel te doen. De kans dat jij een 'limited edition' plastic tas binnenkrijgt, is namelijk aanwezig! 

Als fashion lovers er zelf nog niet achter waren gekomen, weten ze het dankzij ASOS nu in ieder geval wel. Het bedrijf tweette gisteren een foto van een gedrukte plastic tas inclusief typefout. Op de verpakking staat 'ASOS discover fashion onilne' en dat is een foutje die ze volledig ownen. In plaats van zo'n 17.000 tassen de prullenbak in te gooien, hebben ze er heel creatief voor gekozen om de typefout om te dopen tot een limited edition tas. 

Goed opletten dus de volgende keer dat je bestelling binnenkomt van ASOS!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top