Beauty

Beautymerk Glossier komt nu met één van de meest Instagrammable plekken ooit

We hebben laatst al een paar van de meest Instagrammable plekken voorbij zien komen; het Chanel Beauty House en het compleet roze hotel in Ibiza. Glossier komt nu met nog een hotspot waar wij érg gelukkig van worden, namelijk een pastelroze café waar je onder andere je make-up kan doen en van een heerlijke lunch kan genieten.

Glossier, het goede en betaalbare beautymerk uit Amerika, komt met iets nieuws en wij willen erheen! Het merk heeft het Rhea’s Cafe in San Francisco overgenomen en het is alles waar je van droomt en meer. Het café is all pink, heeft een retro vibe en je kan er naast je look bijwerken en de mooiste make-up kopen, ook een paar heerlijke gerechten bestellen. 

Op het menu staat onder andere een Koreaanse steaksandwich en buttermilk fried chicken. Je kan plaatsnemen aan de gouden tafeltjes, terwijl je nadenkt over welke make-up je straks gaat uitproberen. Ondertussen kan je een paar mooie Instagramkiekjes maken, want er zijn zeker genoeg fotogenieke hoekjes te vinden in dit café. En als je hier niet al vrolijk van wordt, staat er op de spiegel in de wc de quote 'You look good'. Je loopt hier dus sowieso weg als een gelukkig mens!

Dit mooie plekje is jammer genoeg maar een maand open, maar wij hopen dat het merk binnenkort een pitstop maakt in Nederland!

 

Fried chicken and makeup @glossier you’ve done did it 💕

Een bericht gedeeld door Ciya Almonia (@hellociya) op

 

Glossier in San Francisco ✨

Een bericht gedeeld door Glossier (@glossier) op

Beeld thumb: @Glossier

Deel dit artikel
Back to top