Fashion

Kim, Khloé en Kylie worden gemomshamed en allemaal om een andere reden...

Het Kardashian / Jenner babynieuws blijft binnenstromen. Zo vraagt Kylie Jenner uiteindelijk toch hulp bij het verzorgen van haar pasgeboren kindje en krijgen Kim en Khloé een lading kritiek over zich heen tijdens hun tripje naar Tokyo. 

Na een paar weken heeft Kylie Jenner toch besloten om wat hulp in te schakelen bij het verzorgen van haar pasgeboren kindje Stormi Webster. Ze wilde het eerst zelf en met de hulp van vrienden familie op zich nemen, maar dat blijkt uiteindelijk toch niet zo makkelijk als gedacht. Een aantal nanny's en assistentes zullen haar de komende tijd een helpende hand bieden. 

En why not? Als je de mogelijkheid hebt om hulp te krijgen, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Een bron liet het tijdschrift People weten dat Kylie het moederschap goed oppakt. Wél ligt de nadruk enorm op dat ze een bijzonder goede mama is: wellicht om kritiek te voorkomen op haar keuze?

"With the support and abilities she has to hire nannies and assistants, she's been a really, really great mom. She's incredibly doting and hands-on as a mom. She's always been very maternal."

We hebben al een klein kiekje van het kindje gekregen via Instagram en, ook al zie je niet veel, het is mega lief!

 

stormi webster 👼🏽

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

In other news kunnen Kim en Khloé niet in alle rust genieten van hun tripje naar Tokyo samen met zus Kourtney. Vooral Khloé krijgt heel veel kritiek op het feit dat ze nog het vliegtuig instapt terwijl ze 8 maanden zwanger is. Dat zou namelijk medisch niet verantwoord zijn.

Veel kritiek dus, maar volgens medische richtlijnen is het helemaal geen probleem om in deze fase van de zwangerschap op reis te gaan. Niks aan de hand dus! 

 

With great love... 💌

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Ook Kim werd jammer genoeg niet gespaard. Haar volgers vonden het een vreemde beslissing dat de realityster op reis ging, terwijl haar paar weken oude dochtertje Chicago thuis achterbleef. Ook dát blijft natuurlijk een persoonlijke beslissing en er zal vast wel een reden achterzitten. Kim is verder niet ingegaan op de opmerkingen en ze zou zichzelf ook niet hoeven te verantwoorden vinden wij. 

 

Baby Chicago

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top