Fashion

Gigi Hadid waarschuwt op een wel erg subtiele manier voor de gevaren van social media

Niet iedereen wil een boodschap luid en duidelijk uitspreken. Sommigen gaan voor de subtiele manier, zodat alleen de oplettende kijker het oppikt. Zo ook Gigi Hadid, die met een een sticker op haar telefoon mensen wil waarschuwen voor de gevaren van social media. 

Terwijl Gigi de straten van Milaan bewandelt tijdens Fashion Week, is ze gespot met een wel érg klein handtasje. In deze Fendi micro peekaboo kan je nog net je sleutels kwijt, maar je telefoon steekt er wel voor meer dan de helft uit. Handig is het misschien niet, maar wel erg fashionable.

Gigi maakte van de gelegenheid gebruik om een dringende boodschap de wereld in te brengen. Op haar telefoon zit een sticker geplakt met de tekst: "Social media seriously harms your mental health". Of het echt bedoeld was om iedereen te waarschuwen is nog maar de vraag, maar haar standpunt is in ieder geval duidelijk.


Als je inzoomt kan je de boodschap pas ontcijferen. 

In het verleden heeft Gigi Hadid zich al eerder uitgesproken over de negatieve effecten van social media. Zo heeft ze ook een break genomen van alle platforms om even tot rust te komen. Ze wilde hiermee ook duidelijk maken dat ze zelf de regie wil houden over wat ze wel en niet laat zien. Logisch natuurlijk!

"A lot of the world feels so entitled to other peoples' lives, which is so crazy. I'm going to take a break when I feel like it, and when I come back and share it with you, if you want to be supportive and still follow me, that's great. But, if you're going to be upset that I need to be human for a month, than maybe I don't want your follow anyway."

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top