Beauty

MAC komt met een eigen make-up automaat en wij zijn helemaal fan

De automaten waar je even snel je snoep en frisdrank vandaan kan halen, kennen we nu wel. Dit is iets veel leukers! MAC Cosmetics komt met een automaat waar allemaal make-up mini's in verborgen zitten. Voor een paar euro ben je de eigenaar van je eigen kleine MAC product uit een automaat. 

Dominic Skinner, Global Senior Artist voor MAC, plaatste een paar dagen geleden een filmpje van de automaat en sindsdien wil iedereen zijn handen krijgen op één van de mini's. We denken dat de automaat backstage staat bij London Fashion Week, dus jammer genoeg kan niet iedereen dit geweldige fenomeen aanschouwen. 

Of de automaat ooit op andere plekken komt te staan is nog maar de vraag. Dominic stelde onder zijn Instagram post wel de vraag of liefhebbers er interesse in zouden hebben en reken maar dat het antwoord 'JA' was. Er is dus hoop!

"Would you like to see this in a store near you? If so, where??"

 

Can I have one in my house?? #minimac @maccosmetics @maccosmeticscanada #lfw #maccarnaby

Een bericht gedeeld door CaitCallahan (@caitlincallahanmua) op

MAC is trouwens niet het eerste merk dat met een make-up automaat komt. Benefit heeft bijvoorbeeld een tijdje haar vending machines op een paar vliegvelden geplaatst. Ook Sephora en Essie hebben zich er al aan gewaagd. Dit soort extraatjes zijn meer dan welkom natuurlijk!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top