Fashion

9x kleine Instagram accounts die het verdienen om gezien te worden

Claartje Rose, Queen of Jetlags, Yara Michels... We kennen ze allemaal. Deze Instagirls posten de mooiste plaatjes en hun feed stelt ons ook nooit teleur. Wegdromen bij deze perfecte kiekjes gebeurt dan ook regelmatig. Toch zijn deze grote namen niet de enige die weten hoe ze de Instagame goed moet spelen!

De it-girls met duizenden volgers zijn makkelijk te vinden, maar er zijn nog veel meer Instagram accounts die het zeker waard zijn om ook even een kijkje op te nemen. Daarom hebben wij een lijstje opgesteld met een paar van de leukste Instagrammers die je misschien niet zo snel zal tegenkomen. 

1. Femxo
Deze 18-jarige studente aan AMFI lijkt Γ‘ltijd goed op de foto te staan. Het kledingmerk Wrangler liet dit niet aan zich voorbij gaan en heeft ook een paar prachtige shots van Femke gemaakt. Ook voor je dagelijkse dosis outfit inspiratie kan je bij deze Instagirl terecht. Niet al haar outfits kan je shoppen, aangezien deze creatieveling soms haar eigen kleding ontwerpt!

2. S0phieramaekers
A Dutchie living in Copenhagen. Deze Instagirl combineert mode met prachtige locaties en dat levert hele leuke plaatjes op. Als je af en toe wat anders wilt zien dan de Amsterdamse straten, dan is Sophie zeker een aanrader! Next stop: Nicaragua. 

3. Byquint
Voor outfit inspiratie kan je zΓ©ker bij dit modemeisje terecht! Ze combineert verschillende stylen en ze weet het altijd te rocken. Quinty heeft een compleet eigen stijl, waardoor je je ogen uitkijkt op haar account!

 

Pretending like I read the newspaper everyday πŸ“–

Een bericht gedeeld door QUINTY WEGBRANS πŸ† (@byquint) op

 

Got myself some fresh flowers 🌸

Een bericht gedeeld door QUINTY WEGBRANS πŸ† (@byquint) op

 

Time for a coffee break β˜•οΈ

Een bericht gedeeld door QUINTY WEGBRANS πŸ† (@byquint) op

4. Noahfleur
Fashion, food en nog veel meer! Noah maakt een klein dagboek van haar Instagram account en dat zorgt voor een fijne afwisseling. Aan leuke outfits geen gebrek, maar ook een paar kiekjes van het prachtige Amsterdam zullen op dit account niet missen. 

 

thinking about the wknd πŸ’­β˜•οΈ #mondaymood #wantweekendback

Een bericht gedeeld door NOAH - FLEUR πŸ¦‹ (@noahfleur) op

5. Robincatharina
Foto's waar je blij van wordt. Robin van Loon kan alles in een Instawaardig kiekje veranderen. De natuur, koffie en zelf staat ze er natuurlijk ook altijd mooi op. Haar feed straalt rust uit en dat is erg prettig om naar te kijken.  

 

Sweater weather in Amsterdam ❄️

Een bericht gedeeld door Robin van Loon (@robincatharina) op

 

Pancakes at Pulitzer πŸ₯žπŸ΄

Een bericht gedeeld door Robin van Loon (@robincatharina) op

6. Maximedeckert
Maxime maakt van elke foto een kunstwerkje. De edits van deze studente aan het Grafisch Lyceum zijn om van te dromen en de creativiteit spat er vanaf. Het is weer eens iets anders en het is overduidelijk dat Maxime er keer op keer weer veel liefde instopt! 

7. Mocean__
Twee voor de prijs van één! Op het Instagram account van Natacha en Melanie zal je niet snel een foto tegenkomen waar maar één van de twee meiden op te zien is. Ze hebben een liefde voor old style en dat zie je ook zeker terug aan de vintage look van alle kiekjes die ze plaatsen. We love it! 

8. Miloutjioe
Net zoals Maxime, vindt ook deze Instagirl het leuk om haar foto's net iets specialer te maken. Door een tekst, een sticker of doodles toe te voegen aan haar plaatjes, zorgt ze ervoor dat je niet weg wilt kijken van deze kunstwerkjes.

 

sunday snuggles.

Een bericht gedeeld door MT. (@miloutjioe) op

 

weekend baby.

Een bericht gedeeld door MT. (@miloutjioe) op

9. Michellexbruin
TΓ© veel outfitinspiratie bestaat niet. Tenminste, vinden wij dan. Michelle Bruin weet heel goed hoe ze een leuke outfit samen moet stellen en dat zorgt ervoor dat je 'opeens' weer toe bent aan een goede shopsessie! 

 

β˜€οΈ S U I T L O V E R β˜€οΈ | Have you ever seen me so boyish haha?

Een bericht gedeeld door Michelle Bruin πŸ† (@michellexbruin) op

 

β€οΈπŸ–€ S T R I P E S O N S T R I P E S β€οΈπŸ–€

Een bericht gedeeld door Michelle Bruin πŸ† (@michellexbruin) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top