Wedding

Dit celebrity koppel is uit elkaar en deze beroemde dame is getrouwd (en haar jurk is geweldig!)

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Terwijl het ene celebrity koppel gaat scheiden, krijgen we er weer een nieuw echtpaar bij. Beiden zagen we niet aankomen...

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben bekendgemaakt dat ze na twee jaar getrouwd te zijn geweest, gaan scheiden. De keuze is gezamenlijk gemaakt en ze laten weten nog steeds hele goede vrienden te zijn.

Het koppel heeft de beslissing al een tijdje geleden genomen en ze wilden het ook graag privé houden, maar met alle media-aandacht werd dat ze onmogelijk gemaakt. Niet alles aan het leven van een celebrity is ook even leuk... Maar ze waren zeker een plaatje!

 

My Fav ! 😘

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) op

En waar het sprookje Jennifer en Justin eindigt, begint er een nieuwe! Uit het niets werden we getrakteerd op een Instagrampost waarop Amy Schumer bekendmaakt dat ze getrouwd is met haar vriend Chris Fischer. De twee zijn nu een aantal maanden samen, dus we hadden het niet bepaald zien aankomen. Maar hoe konden we hier niet van op de hoogte zijn?

Dat mysterie is niet zo moeilijk op te lossen, aangezien het koppel pas twee weken geleden heeft besloten om te gaan trouwen! Je zou misschien denken dat dit veel te kort dag is, maar zelfs de keuze voor de jurk was snel gemaakt. Amy heeft één jurk gepast (van Monique Lhuillier) en dat is ook precies welke het geworden is. En spoiler alert, het is een héle mooie! 

 

Yup

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

 

@robandlindsayweddings

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top